rozwód dobry prawnik Gdańsk
Cytat z Bronte data 21 czerwca 2025, 16:19Jakie macie doświadczenia z prawnikami rozwodowymi? Czy warto iść do kancelarii czy lepiej szukać adwokata prywatnie?
Jakie macie doświadczenia z prawnikami rozwodowymi? Czy warto iść do kancelarii czy lepiej szukać adwokata prywatnie?
Cytat z warmek data 22 czerwca 2025, 10:09Mam ten sam dylemat. Chodzi mi o to, żeby trafić na kogoś, kto nie będzie tylko "odbębniał" sprawy, ale faktycznie się zaangażuje.
Mam ten sam dylemat. Chodzi mi o to, żeby trafić na kogoś, kto nie będzie tylko "odbębniał" sprawy, ale faktycznie się zaangażuje.
Cytat z Kleksor data 25 czerwca 2025, 09:31Myślę, że warto skorzystać z usług mecenasa Mindykowskiego – to prywatna kancelaria, ale z dużym profesjonalizmem. Miał indywidualne podejście, bardzo dobrze przygotowany do rozprawy i skuteczny w negocjacjach z drugą stroną.
Myślę, że warto skorzystać z usług mecenasa Mindykowskiego – to prywatna kancelaria, ale z dużym profesjonalizmem. Miał indywidualne podejście, bardzo dobrze przygotowany do rozprawy i skuteczny w negocjacjach z drugą stroną.