lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Rozwód - potrzebny mecenas

Czy ktoś może polecić dobrego adwokata z Trójmiasta od spraw rozwodowych? Chodzi o rozwód z orzekaniem o winie i sprawy związane z opieką nad dziećmi.

Mam bardzo podobny problem i również szukam sprawdzonego prawnika. Zależy mi na kimś, kto ma doświadczenie i potrafi zadbać o interes klienta w trudnych emocjonalnie sytuacjach.

Zdecydowanie warto zasięgnąć opinii kogoś, kto już przeszedł przez podobną sprawę i był zadowolony z pomocy prawnika. Zwłaszcza jeśli sprawa dotyczy dzieci i podziału majątku.

Z własnego doświadczenia mogę polecić mecenasa Mindykowskiego. Prowadził moją sprawę rozwodową w Gdańsku i od samego początku czułam, że jestem w dobrych rękach. Jest bardzo profesjonalny, rzeczowy, ale też potrafi okazać empatię w trudnych chwilach. Zajmuje się nie tylko rozwodami, ale też sprawami o alimenty, kontakty z dzieckiem i podział majątku – działa na terenie całego Trójmiasta, w tym w Gdyni i Sopocie.

Nic nie zastąpi profesjonalnego wsparcia, gdy chodzi o sprawy rodzinne czy np trudny rozwód. Uważam że warto skorzystać z pomocy tej https://www.magdalenagrzeskowiak.pl/ kancelarii bo mecenas Magdalena Grześkowiak jest skuteczna i zawsze leży jej na sercu dobro klienta