Rzeszów ginekolog
Cytat z Natalia Brz data 19 lipca 2023, 10:07Zobaczyłąm na teście dwie kreski, prawdopodobnie jestem w ciązy. Co powinnam zrobić? Iść do lekarza?
Jakiego ginekologa polecicie w Rzeszowie?
Zobaczyłąm na teście dwie kreski, prawdopodobnie jestem w ciązy. Co powinnam zrobić? Iść do lekarza?
Jakiego ginekologa polecicie w Rzeszowie?
Cytat z Klaudynka data 19 lipca 2023, 13:25Ja najpierw zrobiła bym BHC-g, jeśli to bardzo wczesna ciąża to i tak u ginekologa nie będzie jeszcze nic widać i unikniesz niepotrzebnego stresu. Zwykle widać cokolwiek w 8-9 tygodniu i wtedy bym poszła do ginekologa. No i dobry specjalista pokieruje Cię już co i jak dalej
W Rzeszowie zapisz sie na wizytę do pani doktor https://ginekolog-rzeszow.pl/ Przyjmuje i prywatnie i na fundusz.
Ja najpierw zrobiła bym BHC-g, jeśli to bardzo wczesna ciąża to i tak u ginekologa nie będzie jeszcze nic widać i unikniesz niepotrzebnego stresu. Zwykle widać cokolwiek w 8-9 tygodniu i wtedy bym poszła do ginekologa. No i dobry specjalista pokieruje Cię już co i jak dalej
W Rzeszowie zapisz sie na wizytę do pani doktor https://ginekolog-rzeszow.pl/ Przyjmuje i prywatnie i na fundusz.
Cytat z boguska data 23 kwietnia 2025, 07:59W odniesieniu do profilaktyki zdrowia kobiet, internetowe porady ginekologiczne mogą być świetnym źródłem wiedzy. Wydaje mi się, że regularne przeglądanie tematów związanych z ginekologią online może pomóc w szybkim identyfikowaniu potencjalnych problemów zdrowotnych. Warto pamiętać, że konsultacje online nie zastąpią wizyty u lekarza, ale mogą być wartościowym dodatkiem.
W odniesieniu do profilaktyki zdrowia kobiet, internetowe porady ginekologiczne mogą być świetnym źródłem wiedzy. Wydaje mi się, że regularne przeglądanie tematów związanych z ginekologią online może pomóc w szybkim identyfikowaniu potencjalnych problemów zdrowotnych. Warto pamiętać, że konsultacje online nie zastąpią wizyty u lekarza, ale mogą być wartościowym dodatkiem.
Cytat z angie222 data 7 maja 2025, 12:59Pamiętaj też o badaniach prenatalnych. Moim zdaniem są bardzo ważne. Znajdź dobrego lekarza, który wie, na co patrzeć i czego szukać. Ze swojej strony mogę Ci polecić dr Rozmus-Warcholińską z Katowic. Bardzo fajna lekarka, kompetentna, z aktualną wiedzą.
Pamiętaj też o badaniach prenatalnych. Moim zdaniem są bardzo ważne. Znajdź dobrego lekarza, który wie, na co patrzeć i czego szukać. Ze swojej strony mogę Ci polecić dr Rozmus-Warcholińską z Katowic. Bardzo fajna lekarka, kompetentna, z aktualną wiedzą.