Ścieżka forum - jesteś tutaj:FORUMTematy rozmów: ZdrowieRzeszów ginekolog
lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Rzeszów ginekolog

Zobaczyłąm na teście dwie kreski, prawdopodobnie jestem w ciązy. Co powinnam zrobić? Iść do lekarza?

Jakiego ginekologa polecicie w Rzeszowie?

Ja najpierw zrobiła bym BHC-g, jeśli to bardzo wczesna ciąża to i tak u ginekologa nie będzie jeszcze nic widać i unikniesz niepotrzebnego stresu. Zwykle widać cokolwiek w 8-9 tygodniu i wtedy bym poszła do ginekologa. No i dobry specjalista pokieruje Cię już co i jak dalej

W Rzeszowie zapisz sie na wizytę do pani doktor https://ginekolog-rzeszow.pl/ Przyjmuje i prywatnie i na fundusz.

W odniesieniu do profilaktyki zdrowia kobiet, internetowe porady ginekologiczne mogą być świetnym źródłem wiedzy. Wydaje mi się, że regularne przeglądanie tematów związanych z ginekologią online może pomóc w szybkim identyfikowaniu potencjalnych problemów zdrowotnych. Warto pamiętać, że konsultacje online nie zastąpią wizyty u lekarza, ale mogą być wartościowym dodatkiem.

Pamiętaj też o badaniach prenatalnych. Moim zdaniem są bardzo ważne. Znajdź dobrego lekarza, który wie, na co patrzeć i czego szukać. Ze swojej strony mogę Ci polecić dr Rozmus-Warcholińską z Katowic. Bardzo fajna lekarka, kompetentna, z aktualną wiedzą.