lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Sklep erotyczny

Mam pytanie do osób, które zaopatrują się w sklep erotyczny i wykorzystują te produkty w łóżku. Jestem z mężem od 5 lat i zauważyłam, że zaczyna się wkradać rutyna do naszego życia intymnego. Czy ktoś ma doświadczenie w wprowadzaniu takich gadżetów do związku? Jakie produkty polecacie na początek, żeby dodać trochę pikanterii i ożywić nasze życie erotyczne? Będę wdzięczna za wszelkie porady i sugestie!

Godnym polecenia internetowym sklepem erotycznym jest https://szpilkiwsypialni.pl/ Z łatwością wybierzecie dla siebie m.in. wibratory, korki analne, kulki gejszy, dilda, pompki, dmuchane lalki, masturbatory, bieliznę, lubrykanty i wiele więcej. Możecie być pewni że oferowane przez nich produkty to gwarancja wysokiej jakości i konkurencyjnej ceny. Ich oferta jest pełna rozkoszy, dzięki bogactwu zmysłowych gadżetów, które przeniosą Was do krainy niezapomnianych doznań. Śmiało powiem że zakupy u nich zawsze są bardzo udane.

No  to  ja jestem  ciekawa   czy  w ogóle    macie  jakieś  swoje  ulubione  zabawki.  Jak  chodzi o mnie   to  zaintersował mnie  wibrator dla par We-Vibe Sync Lite Aqua ,  bo  ponoć   naprawdę potrafi  podkręcić  atmosferę i  dać  doznania, że  wiecie 😉 .  Ku  zaskoczeniu to małe  cudeńko  ma  10 poziomów intensywności.