Stomatolog w Krakowie
Cytat z Urbike data 28 kwietnia 2021, 08:16Czy ktoś moze polecic dobry gabinet stomatologiczny w Krakowie? Mam problem z kilkoma ząbkami i chciałabym go skonsultować
Czy ktoś moze polecic dobry gabinet stomatologiczny w Krakowie? Mam problem z kilkoma ząbkami i chciałabym go skonsultować
Cytat z Bkacpa data 28 kwietnia 2021, 10:09Nie mogę Ci polecic nikogo na fundusz bo na fundusz nie chodzę ale jakbyś chciała wybrać się prywatnie, polecam gabinet na Batorego, pełen profesjonalizm.
Szczerze polecam! Bardzo dobre podejście do pacjenta. Do leczenia również zero zastrzeżeń.
NO i co najważniejsze leczenie nie boli a sama jestem bardzo wrazliwa na ból.
Daję namiary na miejsce https://studiose.med.pl
Nie mogę Ci polecic nikogo na fundusz bo na fundusz nie chodzę ale jakbyś chciała wybrać się prywatnie, polecam gabinet na Batorego, pełen profesjonalizm.
Szczerze polecam! Bardzo dobre podejście do pacjenta. Do leczenia również zero zastrzeżeń.
NO i co najważniejsze leczenie nie boli a sama jestem bardzo wrazliwa na ból.
Daję namiary na miejsce https://studiose.med.pl
Cytat z klaudia94 data 20 maja 2025, 06:55Dla ciebie leczenie kanałowe Kraków brzmi strasznie? Też tak myślałam… aż nie poszłam i zobaczyłam, że może być naprawdę okej. Fajna ekipa, dobry sprzęt, zero traumy.
Dla ciebie leczenie kanałowe Kraków brzmi strasznie? Też tak myślałam… aż nie poszłam i zobaczyłam, że może być naprawdę okej. Fajna ekipa, dobry sprzęt, zero traumy.
Cytat z Nela85 data 27 maja 2025, 12:08Zdecydowanie scandinavian clinic, pracuje tam wielu wybitnych specjalistów dentystycznych. Osobiście lecze zęby u dr Balczyńskiego, którego szczerze polecam każdemu. Pan doktor jest bardzo miły, cierpliwy, zawsze szczegółowo wszystko tłumaczy, każda wizyta u niego to zero bólu, co jest dla mnie najważniejsze. Polecam umóiwć się na konsultacje i przekonać się osobiście.
Zdecydowanie scandinavian clinic, pracuje tam wielu wybitnych specjalistów dentystycznych. Osobiście lecze zęby u dr Balczyńskiego, którego szczerze polecam każdemu. Pan doktor jest bardzo miły, cierpliwy, zawsze szczegółowo wszystko tłumaczy, każda wizyta u niego to zero bólu, co jest dla mnie najważniejsze. Polecam umóiwć się na konsultacje i przekonać się osobiście.