Stylowy czajnik do kuchni
Cytat z Kamila Gwiazdowska data 5 sierpnia 2020, 09:07Doradźcie, bo zupełnie nie wiemy jaki wybrać... Mamy kuchnię w nowoczesnym stylu ( dominuje biały kolor) i chciałam wszystkie sprzęty dobrać tak żeby była harmonia
Doradźcie, bo zupełnie nie wiemy jaki wybrać... Mamy kuchnię w nowoczesnym stylu ( dominuje biały kolor) i chciałam wszystkie sprzęty dobrać tak żeby była harmonia ![]()
Cytat z Julka Malarz data 5 sierpnia 2020, 10:22Pytanie czy ma to być czajnik elektryczny czy moze jednak tradycyjny.... Dla mnie wygodny jest raz ten i raz ten i uważam, ze dobrze jest mieć je w kuchni oba. Powinnaś kupić czajnik ze stali szlachetnej - będzie dwa w jednym, i solidny i elegancki;) Do takiej kuchni na pewno będzie pasował. Najlepiej zerknij sobie jakie czajniki maja w ofercie poszczególne sklepy internetowe oraz na tej podstawie wybierz dla siebie odpowiedni czajniczek 🙂 Ten ma spory wybór.
Szkoda, ze nie dałas tutaj zdjęcia pomieszczenia, łatwiej mozna byłoby coś doradzić 🙂
Pytanie czy ma to być czajnik elektryczny czy moze jednak tradycyjny.... Dla mnie wygodny jest raz ten i raz ten i uważam, ze dobrze jest mieć je w kuchni oba. Powinnaś kupić czajnik ze stali szlachetnej - będzie dwa w jednym, i solidny i elegancki;) Do takiej kuchni na pewno będzie pasował. Najlepiej zerknij sobie jakie czajniki maja w ofercie poszczególne sklepy internetowe oraz na tej podstawie wybierz dla siebie odpowiedni czajniczek 🙂 Ten ma spory wybór.
Szkoda, ze nie dałas tutaj zdjęcia pomieszczenia, łatwiej mozna byłoby coś doradzić 🙂