lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Szukam pomysłu na ślub koleżanki

Za miesiąc ślub mojej najlepszej przyjaciółki i chcę dać jej coś wyjątkowego czego będzie używać przez lata. Budżet mam elastyczny, ważne żeby to było z sensem. Co wy dalibyście najlepszej przyjaciółce?

Skoro to najlepsza przyjaciółka to rozumiem że chcesz trafić idealnie. Dla bliskiej osoby fajnie jest kupić coś co będzie pamiątką ale jednocześnie użyteczne. Ja kupiłam przyjaciółce piękny serwis porcelanowy z personalizacją - ich inicjały były dyskretnie wytłoczone na każdym elemencie. To było coś wyjątkowego czego nikt inny im nie dał i za każdym razem jak z tego korzystają to o mnie myślą. Porcelana wysokiej jakości to inwestycja która służy całe życie i można ją przekazywać dalej dzieciom. Możesz wybrać kompletny zestaw na dwanaście osób żeby mogli organizować rodzinne spotkania albo coś bardziej ekskluzywnego w mniejszej ilości. Jeśli znasz ich gust to możesz trafić w konkretny wzór czy kolor ale klasyczna biała porcelana nigdy nie wyjdzie z mody. Oprócz tego możesz dorzucić coś osobistego typu album na zdjęcia ślubne który sama zrobisz albo list z życzeniami. Połączenie czegoś praktycznego z czymś sentymentalnym to świetna opcja dla bliskiej osoby. Nie przesadzałabym z gadżetami typu ramki czy świeczki bo to szybko się nudzi.

Zerknij sobie na propozycje na porcelanę na stronie https://attracted.pl/pip-studio-madam-stoltz-czy-bloomingville-sprawdz-ktora-marka-najlepiej-pasuje-do-twojego-domu/