Szukam prezentu dla mamy na 50
Cytat z Bkacpa data 6 kwietnia 2023, 08:43Szukam prezentu dla mamy na 50tkę, składam się razem z bratem, więc chcemy coś takiego żeby przypominało jej o nas, coś na pamiątkę, cena nie gra roli
Szukam prezentu dla mamy na 50tkę, składam się razem z bratem, więc chcemy coś takiego żeby przypominało jej o nas, coś na pamiątkę, cena nie gra roli
Cytat z jagnatka data 6 kwietnia 2023, 09:28Ja mojej babci (mamie) kupiłam z przyjacielem bransoletkę z Pandory. Co rok można dokupić nowe zawieszki do bransoletki a ty nie musisz myśleć co kupić mamie na jakąś okazję. Z prezentu mogą korzystać inne osoby które nie będą wiedzieć co kupić 😉
Jeśli jednak mama nie lubi tego typu biżuterii, polecam sprezentować coś ceramiki, najlepiej ręcznie malowanej 🙂
Zerknij sobie tutaj:
Na stronie sklepu możęsz sobie przejrzeć ręcznie malowaną ceramikę z Bolesłąwca.
Ja mojej babci (mamie) kupiłam z przyjacielem bransoletkę z Pandory. Co rok można dokupić nowe zawieszki do bransoletki a ty nie musisz myśleć co kupić mamie na jakąś okazję. Z prezentu mogą korzystać inne osoby które nie będą wiedzieć co kupić 😉
Jeśli jednak mama nie lubi tego typu biżuterii, polecam sprezentować coś ceramiki, najlepiej ręcznie malowanej 🙂
Zerknij sobie tutaj:
Na stronie sklepu możęsz sobie przejrzeć ręcznie malowaną ceramikę z Bolesłąwca.

Cytat z laurka data 29 marca 2025, 20:15Miłośnicy klasycznej zielonej herbaty z pewnością docenią herbatę liściastą Sencha Starlight. Zamówisz ją tutaj: https://smaczajama.pl/pl/p/Herbata-Lisciasta-Sencha-Starlight-100g/133. Delikatny, lekko trawiasty smak tej herbaty sprawia, że idealnie nadaje się na poranne pobudzenie lub wieczorny relaks, a eleganckie opakowanie czyni ją świetnym pomysłem na prezent.
Miłośnicy klasycznej zielonej herbaty z pewnością docenią herbatę liściastą Sencha Starlight. Zamówisz ją tutaj: https://smaczajama.pl/pl/p/Herbata-Lisciasta-Sencha-Starlight-100g/133. Delikatny, lekko trawiasty smak tej herbaty sprawia, że idealnie nadaje się na poranne pobudzenie lub wieczorny relaks, a eleganckie opakowanie czyni ją świetnym pomysłem na prezent.