Ubrania basic
Cytat z jagnatka data 22 czerwca 2021, 09:39Jakie polecicie praktyczne ubrania basic, które warto jest mieć w szafie?
Dodam, ze mam sylwetkę klepsydry i szukam czegoś wygodnego dla siebie.
Jakie polecicie praktyczne ubrania basic, które warto jest mieć w szafie?
Dodam, ze mam sylwetkę klepsydry i szukam czegoś wygodnego dla siebie.
Cytat z Natalia Brz data 22 czerwca 2021, 11:56Dla klepsydry to przede wszystkim sukienki odcięte w tali, fasony podkreślające talię, ołówkowe spódnic, ramoneski, kurtki parki, kurtka dżinsowa z podwiniętymi rękawami, dekolty typu V, paski w tali, ogólnie jak szukam ubrań to konieczne muszą być taliowane, jak wstaje brzuch to luźna bluzka i na to bardziej dopasowana kurtka czy marynarka. Spodnie z wysokim stanem. Marynarki bez poduszek na ramionach.
No i oczywiście jakieś wygodne szpilki. https://prettyfe.pl/szpilki-na-co-dzien-jak-je-dobrac/
Dla klepsydry to przede wszystkim sukienki odcięte w tali, fasony podkreślające talię, ołówkowe spódnic, ramoneski, kurtki parki, kurtka dżinsowa z podwiniętymi rękawami, dekolty typu V, paski w tali, ogólnie jak szukam ubrań to konieczne muszą być taliowane, jak wstaje brzuch to luźna bluzka i na to bardziej dopasowana kurtka czy marynarka. Spodnie z wysokim stanem. Marynarki bez poduszek na ramionach.
No i oczywiście jakieś wygodne szpilki. https://prettyfe.pl/szpilki-na-co-dzien-jak-je-dobrac/
Cytat z summer data 6 lipca 2022, 19:58A mi znajoma teraz poleciła firmę https://panjeans.pl/pol_m_DLA-NIEJ_SPODNIE-157.html i tak teraz w wolnej chwili się im przyjrzałam i jestem pod wrażeniem. Bo można znaleźć tam markowe rzecz i super cenie... Głównie firma jest skoncentrowana na ubraniach z dżinsu, ale można znaleźć wiele innych też perełek.
A mi znajoma teraz poleciła firmę https://panjeans.pl/pol_m_DLA-NIEJ_SPODNIE-157.html i tak teraz w wolnej chwili się im przyjrzałam i jestem pod wrażeniem. Bo można znaleźć tam markowe rzecz i super cenie... Głównie firma jest skoncentrowana na ubraniach z dżinsu, ale można znaleźć wiele innych też perełek.
Cytat z anula123 data 11 lipca 2022, 22:52Zerknij sobie na ubrania od HIBOU. Ich lniana kolekcja zasługuje na szczególne wyróżnienie. Teraz na lato to idealny materiał 🙂
Zerknij sobie na ubrania od HIBOU. Ich lniana kolekcja zasługuje na szczególne wyróżnienie. Teraz na lato to idealny materiał 🙂
Cytat z Maryśa21 data 3 października 2022, 22:24Lubię dzieciom kupować ubrania typu basic
bo zawsze będą na czasie i świetnie nadają się do szkoły.
Lubię dzieciom kupować ubrania typu basic
bo zawsze będą na czasie i świetnie nadają się do szkoły.
Cytat z Maryśa21 data 1 listopada 2022, 15:48Lubię basic ubrania mam wyg0odne klasyczne bluzki koszulowe, podkoszulki z wiskozy
nosimy je pod żakiety oraz kardigany. Tego typu ubrania są zawsze na topie, tak samo jak piżamy z bawełny męskie do spania.
Lubię basic ubrania mam wyg0odne klasyczne bluzki koszulowe, podkoszulki z wiskozy
nosimy je pod żakiety oraz kardigany. Tego typu ubrania są zawsze na topie, tak samo jak piżamy z bawełny męskie do spania.
Cytat z Maryśa21 data 13 grudnia 2022, 08:54Lubię ogólnie basic kolekcje czy ubrania lub bieliznę nocną bo są mega wygodne.
Ostatnio kupiłam sobie halki do spania
jedna jest z jedwabiu wiskozowego a druga wiskozowa.
Powiem wam jest ekstra bielizna z tych dzianin.
Lubię ogólnie basic kolekcje czy ubrania lub bieliznę nocną bo są mega wygodne.
Ostatnio kupiłam sobie halki do spania
jedna jest z jedwabiu wiskozowego a druga wiskozowa.
Powiem wam jest ekstra bielizna z tych dzianin.
Cytat z marbela data 3 kwietnia 2023, 22:13Hibou - polska marka, które oferuje takie basici. One idealnie pasuję na szkielet stylówek i jako taki fundament szafy. Ich bluzy, bluzki czy topy - super leżą i są wygodne 🙂
Hibou - polska marka, które oferuje takie basici. One idealnie pasuję na szkielet stylówek i jako taki fundament szafy. Ich bluzy, bluzki czy topy - super leżą i są wygodne 🙂
Cytat z Klaudynka data 4 maja 2023, 08:27A u mnie, to może dosyć nieskromnie się wypowiem, ale zawsze gdzieś było to coś, taka zaszczepiona pasja do mody, żeby wybierać tylko niebanalne ubrania. I ciężko jest nazwać mój styl, ale od wielu miesięcy nie kupiłam żadnego ubrania i wprowadziłam zasadę, że dopiero kiedy coś mi się zniszczy i zużyje, kupuję nowe. A jak mi się nudzą, to często robię poprawki krawieckie sama 🙂 tak już mam. Jeżeli chodzi o kolory, to pół na pół czarnego z kolorowym, znajdzie się trochę bieli. Lubię spodnie z wysokim stanem, ciekawe bluzki i jednokolorowe ubrania. Dobrze się czuję w mocnej czerwieni, musztardowym, chabrowym, w kwiecistych marynarkach. Spodnie i buty zawsze są u mnie eleganckie, podobnie płaszcz ( uniwersalnym typem obuwia na wiosnę są na przykłąd botki https://expresskaszubski.pl/pl/662_artykuly-sponsorowane/44346_botki-eko-skora---moda-na-kazda-kieszen.html ). Mam też sportowe ubrania, ale używam ich na wyjazdy terenowe i turystyczne. Nie mam 10 rzeczy w szafie, ale około 100 ubrań, wystarczają na wszystkie moje potrzeby. Pomogło mi bardzo oglądanie tutoriali na fanpage Blossom, gdzie często pokazują jak wykorzystać jedno ubranie na 5 sposobów, bez szycia.
A u mnie, to może dosyć nieskromnie się wypowiem, ale zawsze gdzieś było to coś, taka zaszczepiona pasja do mody, żeby wybierać tylko niebanalne ubrania. I ciężko jest nazwać mój styl, ale od wielu miesięcy nie kupiłam żadnego ubrania i wprowadziłam zasadę, że dopiero kiedy coś mi się zniszczy i zużyje, kupuję nowe. A jak mi się nudzą, to często robię poprawki krawieckie sama 🙂 tak już mam. Jeżeli chodzi o kolory, to pół na pół czarnego z kolorowym, znajdzie się trochę bieli. Lubię spodnie z wysokim stanem, ciekawe bluzki i jednokolorowe ubrania. Dobrze się czuję w mocnej czerwieni, musztardowym, chabrowym, w kwiecistych marynarkach. Spodnie i buty zawsze są u mnie eleganckie, podobnie płaszcz ( uniwersalnym typem obuwia na wiosnę są na przykłąd botki https://expresskaszubski.pl/pl/662_artykuly-sponsorowane/44346_botki-eko-skora---moda-na-kazda-kieszen.html ). Mam też sportowe ubrania, ale używam ich na wyjazdy terenowe i turystyczne. Nie mam 10 rzeczy w szafie, ale około 100 ubrań, wystarczają na wszystkie moje potrzeby. Pomogło mi bardzo oglądanie tutoriali na fanpage Blossom, gdzie często pokazują jak wykorzystać jedno ubranie na 5 sposobów, bez szycia.
Cytat z Laura09 data 23 lutego 2024, 15:38Ja powiem wam, że właśnie też przeglądałam różne stronki z ubraniami, bo coś dla siebie szukam. I zainteresowała mnie oferta na body damskie firmy Ansin. Jak lubicie ubrania basic i w dodatku polskie, to śmiało możecie u nich się rozglądnąć. Mają szeroki wybór i sprawdzonej jakości produkty.
Ja powiem wam, że właśnie też przeglądałam różne stronki z ubraniami, bo coś dla siebie szukam. I zainteresowała mnie oferta na body damskie firmy Ansin. Jak lubicie ubrania basic i w dodatku polskie, to śmiało możecie u nich się rozglądnąć. Mają szeroki wybór i sprawdzonej jakości produkty.