Wybielenie zębów
Cytat z Klaudynka data 9 marca 2021, 14:59Wybielanie nakladkowe. Odcisk robimy u stomatologa, otrzymujemy preparat Opalescence i gotowe nakładki do noszenia w domu. Nakładki posluza na lata, A żel można dokupić. Koszt około 500-600 zł.
https://www.ortoprotex.pl/jak-wybielic-zeby-wszystko-na-temat-wybielania-zebow-u-dentysty/
Na stronie znajdziesz wiele informacji o wybielaniu zębów.
Wybielanie nakladkowe. Odcisk robimy u stomatologa, otrzymujemy preparat Opalescence i gotowe nakładki do noszenia w domu. Nakładki posluza na lata, A żel można dokupić. Koszt około 500-600 zł.
Jak wybielić zęby? Wszystko na temat wybielania zębów u dentysty
Na stronie znajdziesz wiele informacji o wybielaniu zębów.
Cytat z Nela85 data 27 sierpnia 2025, 14:32Ja polecam wybielanie zębów za pomoca lampy Philips Zoom i metodą nakładakowa. Wybielałam w scandinavian clinic w Krakowie. Rewelacja!
Wygląda to tak:
Zabieg wybielania zębów lampą składa się z dwóch etapów. Pierwszy z nich wykonywany jest w gabinecie Scandinavian Clinic. Na powierzchnię zębów nakładany jest specjalistyczny żel wybielający, który następnie naświetla się specjalnym światłem emitowanym przez lampę Philips Zoom.
Drugi etap procesu wybielania odbywa się w domu za pomocą metody nakładkowej. Pacjent zostaje wyposażony w specjalistyczny żel wybielający, który aplikuje do żelowych nakładek samodzielnie, w domu.
Wybuelałam zęby w ten sposób 4 mieisace temu, wybieliłam zeby o kilka tonów do dzisiaj efekt jest świetny. Szczerze polecam.
Ja polecam wybielanie zębów za pomoca lampy Philips Zoom i metodą nakładakowa. Wybielałam w scandinavian clinic w Krakowie. Rewelacja!
Wygląda to tak:
Zabieg wybielania zębów lampą składa się z dwóch etapów. Pierwszy z nich wykonywany jest w gabinecie Scandinavian Clinic. Na powierzchnię zębów nakładany jest specjalistyczny żel wybielający, który następnie naświetla się specjalnym światłem emitowanym przez lampę Philips Zoom.
Drugi etap procesu wybielania odbywa się w domu za pomocą metody nakładkowej. Pacjent zostaje wyposażony w specjalistyczny żel wybielający, który aplikuje do żelowych nakładek samodzielnie, w domu.
Wybuelałam zęby w ten sposób 4 mieisace temu, wybieliłam zeby o kilka tonów do dzisiaj efekt jest świetny. Szczerze polecam.