lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Wybór butów dla dziecka

Musze kupić teraz córce nowe buty bo stópka jej urosła - ma dosc wysokie podbicie. Miałyśmy zimowe wiązane Emelki ale teraz chyba juz nie opłaca mi sie kupować ocieplanych bucików.
Mierzyła kiedys Mrugaly ocieplane ale nie wchodziła jej nóżka wiec ta firma raczej odpada. Co byście polecały ? Jakieś trzewiki z Gore-tex, te-por ale juz bez ocieplenia i fajnie jakby były na rzepy?

Z całym szacunkiem, ale jest początek lutego, a nie kwietnia wiec dziecko powinno mieć ciepłe buty. My tez mamy wysokie podbicie i ostatnio jedyne co udało mi się znaleźć stacjonarnie to Lasocki, ciężko małemu dziecku zamówić buty jak masz możliwość to może podjedz i przymierz.

Jeśli wolisz zamówić obuwie w sieci, zerknij sobie do sklepu Krasnal. W sklepie znajdziesz na przykłąd buty ortopedyczne dla dzieci, jak również i inne dobrze wykonane obuwie.

Wielu uznanych firm.

buciki niemowlęce moga byc zawsze troche wieksze i bardziej elastyczne bo nie maja duzego obciążenia.

Takie sa bardzo fajne

Daleko nie  trzeba  szukać.  Ja  przykładowo  wpadłam na   stronkę  https://www.sklepdorotka.pl/  i jestem  mega zadowolona. Przede wszystkim  mają  tam  szeroki wybór  w  butach,  dlatego każdy jest w stanie  znaleźć coś fajnego dla swojego dziecka. A dwa - to co się  rzuca  w oczy , to również konkurencyjne ceny. Także jak chodzi o mnie, czuję że właśnie tam znajdę cos dla siebie.