Zebrałem z kumplami ekipę pięciu osób i chcemy grać razem
Cytat z soumitss data 9 października 2026, 01:06Hej, mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy. Zebrałem z kumplami ekipę pięciu osób i chcemy grać razem, najlepiej na serwerze z polskimi graczami, żeby dało się dogadać na czacie głosowym. Problem w tym, że nie wiem, jak w ogóle znaleźć serwery, na których ludzie mówią po polsku. W grze nie ma takiego filtra albo go nie widzę. Kombinowaliśmy z nazwami serwerów, ale to strata czasu. Macie jakieś sprawdzone serwery społecznościowe albo sposób, żeby je szybko wyszukać?
Hej, mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy. Zebrałem z kumplami ekipę pięciu osób i chcemy grać razem, najlepiej na serwerze z polskimi graczami, żeby dało się dogadać na czacie głosowym. Problem w tym, że nie wiem, jak w ogóle znaleźć serwery, na których ludzie mówią po polsku. W grze nie ma takiego filtra albo go nie widzę. Kombinowaliśmy z nazwami serwerów, ale to strata czasu. Macie jakieś sprawdzone serwery społecznościowe albo sposób, żeby je szybko wyszukać?
Cytat z Vice0964! data 9 października 2026, 01:11Filtra po języku w grze faktycznie nie ma, sam się na tym naciąłem. Najprościej wejść na Wardogs.games https://wardogs.games/server-browser/pl/ , tam w katalogu serwerów jest filtr języka serwera. Uczciwie mówiąc, język bierze się z oznaczeń w nazwie serwera, więc nie ma gwarancji, że na czacie wszyscy mówią po polsku, ale zwykle się zgadza. Polskich serwerów nie ma dużo, w ostatnim pomiarze grało na nich około tysiąca osób plus trochę na mieszanych EN/PL. Dla pięcioosobowej ekipy przyda się też filtr wolnych miejsc, żebyście nie wpadali na serwer pojedynczo. Taki filtr oszczędza sporo nerwów. A szukacie bardziej trybu hardcore czy zwykłego standardowego?
Filtra po języku w grze faktycznie nie ma, sam się na tym naciąłem. Najprościej wejść na Wardogs.games https://wardogs.games/server-browser/pl/ , tam w katalogu serwerów jest filtr języka serwera. Uczciwie mówiąc, język bierze się z oznaczeń w nazwie serwera, więc nie ma gwarancji, że na czacie wszyscy mówią po polsku, ale zwykle się zgadza. Polskich serwerów nie ma dużo, w ostatnim pomiarze grało na nich około tysiąca osób plus trochę na mieszanych EN/PL. Dla pięcioosobowej ekipy przyda się też filtr wolnych miejsc, żebyście nie wpadali na serwer pojedynczo. Taki filtr oszczędza sporo nerwów. A szukacie bardziej trybu hardcore czy zwykłego standardowego?