Nawigacja po forum
Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

Biuro Rachunkowe Krzysztof Ziober

W małych i średnich przedsiębiorstwach dokumentacja finansowa stanowi stały element codziennej działalności, niezależnie od branży, liczby kontrahentów czy sposobu organizacji pracy. Z tego względu obsługę rachunkową można powierzyć wyspecjalizowanemu zespołowi, który zajmuje się równocześnie zagadnieniami księgowymi, podatkowymi oraz kadrowymi. Taki zakres usług zapewniany jest przez Biuro Rachunkowe Krzysztof Ziober, działające w Tarnowie i Dębicy od 1997 roku. W ciągu wielu lat działalności obsługiwano kilkuset przedsiębiorców, a obecnie ponad 600 podmiotów pozostaje w ramach stałej współpracy. Dla osób wyszukujących hasła księgowy tarnów, księgowa tarnów, księgowość tarnów czy biuro rachunkowe tarnów istotna może być także możliwość prowadzenia kontaktu na odległość. Pełna obsługa zdalna pozwala współpracować z firmami z całej Polski, bez względu na lokalizację ich siedziby. Zakres działalności obejmuje ponadto pomoc w rozliczaniu podatków zagranicznych, dzięki czemu możliwe jest uzyskanie wsparcia również w sprawach dotyczących rozliczeń wykraczających poza krajowe źródła dochodu.

Biuro Rachunkowe Krzysztof Ziober
Strona internetowa: https://maps.app.goo.gl/U9yt1xGwrJhehJm68 - Biuro Rachunkowe Krzysztof Ziober
Adres: Krakowska 176, 33-100 Tarnów
Telefon: 14 692 92 03
Poniedziałek: 08:00–16:00
Wtorek: 08:00–16:00
Środa: 08:00–16:00
Czwartek: 08:00–16:00
Piątek: 08:00–16:00
Sobota: Zamknięte
Niedziela: Zamknięte
NIP: 9930378588
REGON: 121191800

Ostatnio rozmawiałam ze znajomą, która też ma firmę, i opowiadała mi, jak bardzo ułatwiła sobie życie. Zamiast zbierać papiery na koniec miesiąca, weszła w coś takiego jak aplikacja do faktur dla klientów biura rachunkowego i wystawia wszystko na bieżąco, a biuro od razu ma do tego wgląd. brzmi nieźle, bo u mnie pod koniec miesiąca zawsze jest chaos i szukanie faktur na ostatnią chwilę. Czy korzystanie z takich narzędzi wymaga jakiejś konfiguracji po