Buty do biegania po asfalcie dla początkujących
Cytat z Terevi data 21 maja 2026, 14:22Zaczynam przygotowania do jesiennego półmaratonu i muszę całkowicie odnowić moją szafę biegową. Moje dotychczasowe buty mają już przejechane kilkaset kilometrów i amortyzacja praktycznie nie istnieje. Znajomy dał mi znać że jest do zgarnięcia bon podarunkowy do sklepu sportowo-obuwniczego więc chętnie skorzystam żeby dokupić spodenki oraz koszulki techniczne. Do samych butów startowych potrzebuję jednak czegoś bardziej specjalistycznego. Znalazłem kupony promocyjne na sneakersy i buty sportowe gdzie mają ciekawe modele przeznaczone na twardą nawierzchnię. Czy ktoś kupował u nich typowo dropy biegowe i może się wypowiedzieć na temat elastyczności podeszwy w modelach ze stabilizacją stopy.
Zaczynam przygotowania do jesiennego półmaratonu i muszę całkowicie odnowić moją szafę biegową. Moje dotychczasowe buty mają już przejechane kilkaset kilometrów i amortyzacja praktycznie nie istnieje. Znajomy dał mi znać że jest do zgarnięcia bon podarunkowy do sklepu sportowo-obuwniczego więc chętnie skorzystam żeby dokupić spodenki oraz koszulki techniczne. Do samych butów startowych potrzebuję jednak czegoś bardziej specjalistycznego. Znalazłem kupony promocyjne na sneakersy i buty sportowe gdzie mają ciekawe modele przeznaczone na twardą nawierzchnię. Czy ktoś kupował u nich typowo dropy biegowe i może się wypowiedzieć na temat elastyczności podeszwy w modelach ze stabilizacją stopy.