Jak odstawić slodycze?
Cytat z Carll932 data 27 maja 2025, 14:16We found a lot of interesting information, in the near future we will consider these proposals
We found a lot of interesting information, in the near future we will consider these proposals
Cytat z Bkacpa data 27 maja 2025, 14:26Trochę pomagało jedzenie czegoś co lubię, ale zdrowego, np..masla orzechowego, ew. Desery/koktajle białkowe z erytrytolem.. oczywiście to nie to samo, ale jakoś powoli mi się udało nie jeść "klasycznych" słodyczy. Im dłużej nie jadłam tym było latwiej. Niestety wystarczyło czasem jedno ciasteczko czy kawałek czekolady i wszystko wracalo
Zerknij sobie też koniecznie na stronę https://zdrowa-ona.pl/ Wiele tutaj dobrych porad dotyczących zdrowego odżywiania się 🙂
Trochę pomagało jedzenie czegoś co lubię, ale zdrowego, np..masla orzechowego, ew. Desery/koktajle białkowe z erytrytolem.. oczywiście to nie to samo, ale jakoś powoli mi się udało nie jeść "klasycznych" słodyczy. Im dłużej nie jadłam tym było latwiej. Niestety wystarczyło czasem jedno ciasteczko czy kawałek czekolady i wszystko wracalo
Zerknij sobie też koniecznie na stronę https://zdrowa-ona.pl/ Wiele tutaj dobrych porad dotyczących zdrowego odżywiania się 🙂
Cytat z Laura09 data 5 stycznia 2026, 15:03Od czasu do czasu można coś przekąsić... Szukam jakiegoś fajnego sklepu online, który ma w jednym miejscu przekąski z zagranicy z różnych kontynentów. Chcę złożyć duży box ze słodyczami z USA, Azji i Europy dla fana testowania nowości. Czy Crunnchy to sprawdzony punkt? Widzę, że mają ogromny asortyment i zastanawiam się, czy przy większych zamówieniach pakują wszystko w jedno pudełko w bezpieczny sposób. Macie jakieś doświadczenia z ich obsługą klienta?
Od czasu do czasu można coś przekąsić... Szukam jakiegoś fajnego sklepu online, który ma w jednym miejscu przekąski z zagranicy z różnych kontynentów. Chcę złożyć duży box ze słodyczami z USA, Azji i Europy dla fana testowania nowości. Czy Crunnchy to sprawdzony punkt? Widzę, że mają ogromny asortyment i zastanawiam się, czy przy większych zamówieniach pakują wszystko w jedno pudełko w bezpieczny sposób. Macie jakieś doświadczenia z ich obsługą klienta?