Jak się ubrać na biznesową sesję zdjęciową
Cytat z Klaudynka data 24 lutego 2026, 11:40Dzień dobry,
mam umówioną sesję biznesową za tydzień i nie wiem jak się przygotować. Co założyć? Jak się uczesać? Makijaż? Nigdy tego nie robiłam i trochę się stresuję.
Dzień dobry,
mam umówioną sesję biznesową za tydzień i nie wiem jak się przygotować. Co założyć? Jak się uczesać? Makijaż? Nigdy tego nie robiłam i trochę się stresuję.
Cytat z jagnatka data 24 lutego 2026, 12:39Ubierz się tak jak chcesz być postrzegana zawodowo - garnitur/marynarka dla formalnego wizerunku, smart casual dla bardziej przystępnego. Fryzura naturalna, makijaż subtelny (unikaj mocnych kolorów). Wyspij się żeby nie mieć podpuchnietych oczu. Zobacz porady i przykłady https://www.storymakers.pl/foto/portrety-biznesowe/ jak wyglądają dobre portrety biznesowe. Dobry fotograf podpowie Ci podczas sesji jak się ustawić i jak wyglądać najlepiej.
Ubierz się tak jak chcesz być postrzegana zawodowo - garnitur/marynarka dla formalnego wizerunku, smart casual dla bardziej przystępnego. Fryzura naturalna, makijaż subtelny (unikaj mocnych kolorów). Wyspij się żeby nie mieć podpuchnietych oczu. Zobacz porady i przykłady https://www.storymakers.pl/foto/portrety-biznesowe/ jak wyglądają dobre portrety biznesowe. Dobry fotograf podpowie Ci podczas sesji jak się ustawić i jak wyglądać najlepiej.
Cytat z kwiatek131 data 9 marca 2026, 17:38Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem reklamy dla swojego biznesu, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie artykuły na temat reklamy zewnętrznej na billboardy Lublin . Reklama wielkoformatowa jest widoczna przez całą dobę i dociera do osób poruszających się po mieście samochodem lub pieszo.
Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem reklamy dla swojego biznesu, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie artykuły na temat reklamy zewnętrznej na billboardy Lublin . Reklama wielkoformatowa jest widoczna przez całą dobę i dociera do osób poruszających się po mieście samochodem lub pieszo.