Jakie gry mobilne polecacie na nudne wyjazdy?
Cytat z yulia0102 data 12 maja 2026, 07:02Cześć! Czeka mnie niedługo długa podróż pociągiem przez pół kraju i już się boję tej nudy. Laptopa nie chcę brać, więc zostaje tylko smartfon. Szukam jakiejś platformy z grami online, która dobrze śmiga w przeglądarce mobilnej. Zależy mi, żeby gry się nie zawieszały przy gorszym zasięgu i żeby interfejs był dopasowany do mniejszego ekranu. Macie jakieś sprawdzone typy, które nie zjadają baterii w 15 minut i oferują coś więcej niż tylko kółko i krzyżyk? Z góry dzięki za wszelkie sugestie!
Cześć! Czeka mnie niedługo długa podróż pociągiem przez pół kraju i już się boję tej nudy. Laptopa nie chcę brać, więc zostaje tylko smartfon. Szukam jakiejś platformy z grami online, która dobrze śmiga w przeglądarce mobilnej. Zależy mi, żeby gry się nie zawieszały przy gorszym zasięgu i żeby interfejs był dopasowany do mniejszego ekranu. Macie jakieś sprawdzone typy, które nie zjadają baterii w 15 minut i oferują coś więcej niż tylko kółko i krzyżyk? Z góry dzięki za wszelkie sugestie!
Cytat z yulia0102 data 12 maja 2026, 07:03Na podróże pociągiem to faktycznie trzeba mieć coś stabilnego. Ja zazwyczaj w takich sytuacjach wybieram energy logowanie Ich wersja mobilna jest naprawdę dopracowana. Często gram w drodze do biura i jeszcze nigdy nie miałem problemu, żeby mnie wyrzuciło z sesji. Co do gier, to mają tam mnóstwo slotów, które są zoptymalizowane pod telefony, więc wszystko widać wyraźnie. Po prostu logujesz się przez przeglądarkę i wszystko działa płynnie. Spróbuj sobie, może Ci to umili te kilka godzin w przedziale. Tylko weź powerbanka, bo jak się wciągniesz, to czas szybko leci!
Na podróże pociągiem to faktycznie trzeba mieć coś stabilnego. Ja zazwyczaj w takich sytuacjach wybieram energy logowanie Ich wersja mobilna jest naprawdę dopracowana. Często gram w drodze do biura i jeszcze nigdy nie miałem problemu, żeby mnie wyrzuciło z sesji. Co do gier, to mają tam mnóstwo slotów, które są zoptymalizowane pod telefony, więc wszystko widać wyraźnie. Po prostu logujesz się przez przeglądarkę i wszystko działa płynnie. Spróbuj sobie, może Ci to umili te kilka godzin w przedziale. Tylko weź powerbanka, bo jak się wciągniesz, to czas szybko leci!