lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Kanapa narożna. Gdzie kupić

Chcę kupić sobie nowy narożnik do salonu na dniach. Doradzicie gdzie szukać? W jakich sklepach?

Ja kupowałam sobie ostatnio taki narożnik. Zerknij sobie na kanapy narożnikowe w sklepie meble Arkadius. Ceny są o wiele niższe niż w sklepach stacjonarnych, poza tym sklep daje możliwość transportu do domu. Czeka się poza tym często o wiele krócej niż w przypadku sklepów na miejscu, gdzie zamawiasz z katalogu. Sklep większość mebli ma na stanie ( na ich stronie zobaczysz sobie, jaki jest czas oczekiwania na poszczególne meble....).

Swoją drogą daj zdjęcie salonu, możę doradzimy Ci w jaką kolorystykę isć 🙂

Kanapy na co dzień zbierają dużo kurzu, okruchów i zabrudzeń, dlatego warto rozważyć profesjonalne czyszczenie. Dzięki temu tapicerka będzie odświeżona, czysta i wolna od alergenów. Regularne czyszczenie pozwala też dłużej cieszyć się ładnym wyglądem mebla i przedłuża jego trwałość. To dobre rozwiązanie, zwłaszcza jeśli w domu są dzieci, zwierzęta lub dużo się korzysta z kanapy. Tutaj https://infogdansk.pl/jak-skutecznie-przeprowadzic-pranie-wykladzin-w-domu/ można znaleźć pomocne informacje.