lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

lustra dekoracyjnie

Zawsze traktowałam lustra jako coś czysto praktycznego, ale widzę, że ludzie coraz częściej używają ich jako elementu dekoracyjnego. Macie jakieś przemyślenia na ten temat?

To chyba jedno z tych rzeczy, które potrafią być i jednym, i drugim. Sama kiedyś traktowałam lustro po prostu jako coś, co musi być przy drzwiach. Ale jak zaczęłam się bawić w urządzanie wnętrza trochę bardziej świadomie, to zauważyłam, że lustra mogą robić za ozdobę. Zwłaszcza te w ciekawszej oprawie albo w niestandardowych kształtach. Tu masz przykład, jak to można ograć: https://www.whitemad.pl/oryginalne-lustra-w-stylu-boho-naturalnosc-w-twoim-przedpokoju/ – widać, że takie lustro robi wrażenie samo z siebie. Poza tym wprowadza lekkość, szczególnie jeśli masz małe lub ciemne pomieszczenie. Niektóre projekty wręcz bazują na tym, że lustro jest głównym elementem przykuwającym uwagę. Więc moim zdaniem zdecydowanie warto traktować je też jako dekorację.

Ja ostatnio totalnie zakochałam się w lustrze o organicznym kształcie – wygląda przepięknie, bardzo stylowo i od razu przyciąga wzrok. Zamówiłam je w Lustro w Ramie, bo mają możliwość zamówienia na wymiar i kilka naprawdę oryginalnych modeli, które trudno znaleźć gdzie indziej. Lustro wisi u mnie w sypialni nad toaletką i dosłownie robi cały kącik – coś pomiędzy sztuką, a funkcjonalnym dodatkiem. Jak ktoś szuka czegoś nietypowego, ale z klasą, to serio warto zerknąć 🙂

Godnym polecenia sklepem który oferuje zarówno piękne jak i niepowtarzalne lustra jest https://lustrowramie.pl/kategoria-produktu/lustra-podswietlane/ Wszystkie dostępne w tym sklepie propozycje odznaczają się wysoką jakością dzięki temu że do ich wykonania wykorzystują najlepsze materiały.  Pośród ich rozbudowanego asortymentu z łatwością znajdziecie lustra podświetlane, w ramie, bez ramy, na wymiar, nowoczesne, skandynawskie, industrialne i wiele więcej. Warto dodać również że zachwycą Was ich przystępne dla każdego ceny. Bez wychodzenia z domu znajdziecie u nich idealne dla siebie lustro. Polecam