Mieszkanie Gdańsk
Cytat z Sajson data 24 lipca 2026, 12:57Inwestycyjnie to jedno z niewielu miast, które jeszcze się bronią pod zakup mieszkania jako inwestycja. Pieniądze można wykorzystać dużo lepiej. Trzeba tylko mądrze to poukładać i całość powinna się zgadzać. Krok po kroku da się zrobić całkiem niezłe wyniki, ale mimo wszystko wolę inwestowanie w inne tematy. Aktualnie etfy i obligacje skarbowe zagraniczne. To na nich mam najlepsze rezultaty i idę do przodu. Ale pochodzę do tego rozsądnie, mądrze dzielę porfel. Jeśli chcecie spróbować bez ryzyka, to we Freedom24 macie demo systemu. Jednak polecam najpierw zrozumieć rynki i branżę.
Inwestycyjnie to jedno z niewielu miast, które jeszcze się bronią pod zakup mieszkania jako inwestycja. Pieniądze można wykorzystać dużo lepiej. Trzeba tylko mądrze to poukładać i całość powinna się zgadzać. Krok po kroku da się zrobić całkiem niezłe wyniki, ale mimo wszystko wolę inwestowanie w inne tematy. Aktualnie etfy i obligacje skarbowe zagraniczne. To na nich mam najlepsze rezultaty i idę do przodu. Ale pochodzę do tego rozsądnie, mądrze dzielę porfel. Jeśli chcecie spróbować bez ryzyka, to we Freedom24 macie demo systemu. Jednak polecam najpierw zrozumieć rynki i branżę.
Cytat z kamcia data 28 lipca 2026, 19:04Bardzo podoba mi się pomysł na Atal Zawiślańska. To niewysoka zabudowa w pobliżu plaży na Stogach i terenów rekreacyjnych. W okolicy są szkoły, sklepy i komunikacja miejska, a jednocześnie blisko do lasów, jezior i miejsc do uprawiania sportów wodnych. Dla osób, które chcą mieszkać blisko natury, ale nie rezygnować z wygody miasta, to naprawdę ciekawa propozycja.
Bardzo podoba mi się pomysł na Atal Zawiślańska. To niewysoka zabudowa w pobliżu plaży na Stogach i terenów rekreacyjnych. W okolicy są szkoły, sklepy i komunikacja miejska, a jednocześnie blisko do lasów, jezior i miejsc do uprawiania sportów wodnych. Dla osób, które chcą mieszkać blisko natury, ale nie rezygnować z wygody miasta, to naprawdę ciekawa propozycja.