Nawigacja po forum
Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

Najczęściej korzystam z serwisów wieczorem, więc zwykła infolinia pracująca do siedemnastej

Drodzy forumowicze, mam pytanie o pomoc techniczną. Najczęściej korzystam z serwisów wieczorem, więc zwykła infolinia pracująca do siedemnastej niewiele mi daje. Potrzebuję czatu dostępnego przez całą dobę, najlepiej po polsku, żeby wyjaśnić status płatności albo problem z logowaniem. Jednocześnie nie chcę pisać do przypadkowego konta znalezionego w wyszukiwarce. Gdzie można znaleźć oficjalne kanały wsparcia i jakie informacje przygotować, aby konsultant zidentyfikował sprawę bez podawania mu hasła?

Witajcie. Mostbet Polska podaje na stronie https://mostbet-pl-polska.com/ czat online dostępny 24 godziny na dobę, a także kontakt e-mail i kanał w Telegramie. Najbezpieczniej otwierać wsparcie bezpośrednio z prawidłowej witryny, ponieważ w wyszukiwarce lub komunikatorze mogą pojawić się konta o podobnych nazwach. Przed rozmową przygotuj identyfikator konta, datę transakcji, używaną metodę płatności oraz zrzut komunikatu błędu bez widocznych danych karty. Opisz problem w jednym ciągu i zapisz numer zgłoszenia. Nie wysyłaj pełnego hasła, kodu SMS, kodu zabezpieczającego karty ani dokumentu osobie kontaktującej się poza procesem. Jeśli sprawa dotyczy wypłaty, zapytaj, jaki etap weryfikacji jest otwarty i jaki dokument przewiduje regulamin.