Pazurki czy robicie sobie samodzielnie w domu
Cytat z Klaudynka data 19 lutego 2026, 13:16Jak u was z hybrydą – robicie w domu czy w salonie? I czy domowa wersja to realna oszczędność czasu?
Jak u was z hybrydą – robicie w domu czy w salonie? I czy domowa wersja to realna oszczędność czasu?
Cytat z Urbike data 19 lutego 2026, 14:32Ja robiłam swego czasu lakierami 3w1 trzymały się 2 tyg po tym czasie robiłam sobie nowe moim zdaniem paznokcie przeważnie po 2 tyg już mają odrost także dużo osób 3/4 tyg już przeciąga żeby nie chodzić na paznokcie do kosmetyczki co dwa tyg.
Jeśli szukasz dobrze kryjących lakierów i porządnych baz, weź pod uwagę markę Eclair, ich produkty są stosowane w gabinetach stylizacji paznokci:
https://eclair-nail.com/pl/94-manicure-hybrydowy
A obecnie mają promocje na wiele lakierów 😉
Ja robiłam swego czasu lakierami 3w1 trzymały się 2 tyg po tym czasie robiłam sobie nowe moim zdaniem paznokcie przeważnie po 2 tyg już mają odrost także dużo osób 3/4 tyg już przeciąga żeby nie chodzić na paznokcie do kosmetyczki co dwa tyg.
Jeśli szukasz dobrze kryjących lakierów i porządnych baz, weź pod uwagę markę Eclair, ich produkty są stosowane w gabinetach stylizacji paznokci:
https://eclair-nail.com/pl/94-manicure-hybrydowy
A obecnie mają promocje na wiele lakierów 😉
Cytat z Laura09 data 23 lipca 2026, 22:26Wytrzymałe podzespoły oraz wysoka kultura pracy sprzętu to podstawowe kryteria, którymi warto się kierować przy kompletowaniu wyposażenia do stylizacji paznokci. W ofercie dystrybutora wyróżnia się bezszczotkowa frezarka , cechująca się wyjątkową żywotnością oraz brakiem pyłu wewnątrz obudowy. Rozważam przesłanie zapytania o dostępność wersji przenośnej z wbudowanym akumulatorem. Co Waszym zdaniem najbardziej wpływa na komfort pracy podczas wykonywania precyzyjnego manicure?
Wytrzymałe podzespoły oraz wysoka kultura pracy sprzętu to podstawowe kryteria, którymi warto się kierować przy kompletowaniu wyposażenia do stylizacji paznokci. W ofercie dystrybutora wyróżnia się bezszczotkowa frezarka , cechująca się wyjątkową żywotnością oraz brakiem pyłu wewnątrz obudowy. Rozważam przesłanie zapytania o dostępność wersji przenośnej z wbudowanym akumulatorem. Co Waszym zdaniem najbardziej wpływa na komfort pracy podczas wykonywania precyzyjnego manicure?