lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Powiekszanie penisa mentoring, forum

Cześć. W nawiązaniu do naszej rozmowy dotyczącej twojego mentoringu z trudnym klientem dopytałem tu i uwdzie oraz innych trenerów - mam znajomości w całym województwie i mam zebranych trochę informacji odnośnie tematu jakim byłeś zainteresowany. Co do najskuteczniejszych metod na powiększenie członka mogę wymienić kilka. 

1. Zastrzyki kwasem hialuronowym. To jest dosyć popularna metoda w gabinetach operacji plastycznych itp... Z tego co dopytałem można w ten sposób powiększyć penisa ale jest to dosyć bolesne i nie jest trwałem. Kwas z czasem rozkłada się w i zostają puste przestrzenie i członek wraca do dawnego rozmiaru.  Można przy tym złapać wiele komplikacji typu zasinienie, zakażenie itp.....
  2. Pompki do penisa. Tutaj opinie są podzielone. Ważne jest umiejętne stosowanie. Miałem kilka informacji o chłopakach którzy zamiast powiększyć penisa uszkodzili sobie członki. Wyglądało to tak że po wypompowaniu powietrza penis tylko rozszerzył sie u nasady i popękały naczynka. Można też stosować pierścień zaciskowy aby wydłużyć działanie. 
  3. Tabletki Maxorman. Podobno bardzo dobre są i bezpieczne. Kilku chłopakom udało się nawet całkiem nieźle powiększyć nimi penisy. Podobno trudno je dostać w Polsce ale ja otrzymałem od jednego trenera taki adres gdzie je można kupić http://maxorman.pl/
  4. Kremy itp... Szkoda czasu na to
  5. Expander czyli taka proteza zakładana na penisa. Powiększanie penisa odbywa się poprzez codzienne podkręcanie śrubki. Trzeba to nosić kilka godzin dziennie. Podobno dosyć skuteczne ale tylko na długość.
  6. Widziałem na Chińskich stronach takie urządzenia z podłączanymi do penisa elektrodami i że podobno to wydłuża członka. To ode mnie gdy przeglądałem internet. Ja osobiście bałbym się korzystać z takiego urządzenia.                                                                                                                                                                                                                                                              Podsumowując. Nie wiem myślę że chyba ten maxorman byłby najlepszym rozwiązaniem, być może też jakaś bardzo droga pompka dobrej klasy z jakimś zabezpieczeniem przed pękaniem naczyń krwionośnych. Inne to trudno powiedzieć.