Sadzonki do ogrodu
Cytat z Natalia Brz data 25 maja 2026, 09:42Jak skutecznie i tanio pozbyć się chwastów wokół krzewów owocowych bez używania chemii? Macie jakieś patenty na ściółkowanie np. kartonami albo skoszoną trawą? Mój agrest ledwo dycha i zastanawiam się, czy to wina zachwaszczenia, czy po prostu trafiłem na kiepską odmianę. Gdzie kupujecie sprawdzone sadzonki?
Jak skutecznie i tanio pozbyć się chwastów wokół krzewów owocowych bez używania chemii? Macie jakieś patenty na ściółkowanie np. kartonami albo skoszoną trawą? Mój agrest ledwo dycha i zastanawiam się, czy to wina zachwaszczenia, czy po prostu trafiłem na kiepską odmianę. Gdzie kupujecie sprawdzone sadzonki?
Cytat z Urbike data 25 maja 2026, 11:17Karton bez tasm i zszywek a na to skoszona trawe z kazdego koszenia rozsypac. Mozna zbierac tez od sasiadow jak nie uzywaja herbicydow. Nawet jak cos przerosnie to bedzie tak łatwo wychodzic ze az przyjemnie sie pieli 😉
Karton bez tasm i zszywek a na to skoszona trawe z kazdego koszenia rozsypac. Mozna zbierac tez od sasiadow jak nie uzywaja herbicydow. Nawet jak cos przerosnie to bedzie tak łatwo wychodzic ze az przyjemnie sie pieli 😉