lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

skup nieruchomości Warszawa

W kwestii sprzedaży różnego rodzaju nieruchomości warto jest się zwrócić do https://transakcja24.pl/skup-nieruchomosci-warszawa/ W tym miejscu zajmują się skupem m.in. domów z ogródkiem, apartamentów w centrum miasta, siedlisk usytuowanych poza granicami miasta, mieszkań i domków nad morzem, kawalerek czy różnego rodzaju działek. U nich nie musicie czekać długich miesięcy na finalizację transakcji. Szanują czas swoich klientów, dlatego działają szybko, sprawnie i skutecznie. Jestem pewna że będziecie całkowicie zachwyceni ze współpracy z nimi. Przekonajcie się sami.

Szukam małego mieszkania na wakacje i wpadł mi w oko apartament wyspa pag   w jednej z klimatycznych miejscowości. Marka Greg Nieruchomości specjalizuje się w tamtejszym rynku, co budzi moje zaufanie, więc ewentualnie planuję skorzystać z ich bazy ofert przy planowaniu zakupu. Chciałabym mieć miejsce, gdzie będę mogła uciec od polskiej zimy. Czy życie na wyspie poza sezonem jest bardzo ciche?

Treść

Jeśli rozglądacie się za nieruchomościami z wyższej półki w stolicy, to u Małycha Agency ogarniecie temat kompleksowo. Mają w ofercie luksusowe apartamenty, penthouse’y i rezydencje w topowych lokalizacjach Warszawy, z pełnym wsparciem przy zakupie i sprzedaży. Agencja zajmuje się selekcją ofert, profesjonalną prezentacją nieruchomości i negocjacjami warunków transakcji. Działają konkretnie, bez przypadkowych ogłoszeń, skupiają się tylko na segmencie premium.

Interesuję się rynkiem nieruchomości komercyjnych i ostatnio dużo czytam o wpływie infrastruktury na ceny najmu. Trafiłam na ciekawy artykuł pod adresem https://loco-commercial.pl/knowledge/tramwaj-na-gagarina-jak-zmieni-ceny-lokali-uzytkowych-w-okolicy/ – Loco Commercial analizuje, jak planowane inwestycje komunikacyjne mogą przełożyć się na wartość lokali. Nie spodziewałam się, że trasy tramwajowe mają aż taki wpływ na rynek. Czy ktoś śledzi podobne tematy i wie, jak to wygląda w innych miastach?