lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Skuteczne powiekszanie penisa - tabletki Forum

Witajcie na naszym gronie spec erotomanów. Chciałem się czymś pochwalić. A mianowicie udało mi się powiększyć penisa o ponad 3 cm 12 tygodni. Nie wierzycie ?. Szkoda że nie zrobiłem zdjęcia przed i po kuracji bo miałbym dowód na to że jest to możliwe i to całkiem tanim i bezpiecznym sposobem. Nie chcę tutaj pisać dlaczego zdecydowałem sie na ten krok bo sami wiecie że na tym forum ludzie maja różne odchyłki i to jest całkiem normalne. Powiem wam tak .... rozmiar mojego penisa nie do końca satysfakcjonował kobiety z którymi obcowałem. Nie mogły dojść. Wracając do tego gorącego tematu udało mi się uzyskać wyżej podane rezultaty przy pomocy pewnego specyfiku który nabyłem w internecie po dłuższych poszukiwaniach i czytaniu opinii, komentarzy, forów itp... Ten specyfik nazywa sie MAXORMAN i to sa tabletki a dokładnie 90 tabletek w niepozornym opakowaniu nie rzucającym się w oczy i kompletnie mało reklamowanym (nie ma na allegro czy innych dużych sklepach). Stosowałem codziennie po jednej tabletce tak jak napisane przez 3 miesiące nie pomijając żadnej dawki. Dodatkowo wyczytałem w internecie że należy podczas tej kuracji przynajmniej raz dziennie wywołać erekcję na 5 minut. Ja to robiłem przed spaniem w łóżku oglądając strony dla dorosłych. Powiem wam szczerze że już po 2 tygodniach penis zaczął nabierać masy a po miesiącu zaczął iść w długość i to dosyć szybko. Każdy kolejny tydzień po tym okresie przynosił coraz bardziej zadowalające i zadziwiające wyniki. Nie sądziłem że powiększenie penisa może być realne a tutaj miłe zaskoczenie. Napiszcie proszę czy ktoś z was stosował kuracje tymi tabletkami i jakie uzyskaliście wyniki bo to mnie bardzo interesuje. A może macie jakieś inne sprawdzone metody ?.

Mój dobry kolega pytał się mnie ostatnio czy jest możliwe powiększenie penisa tymi tabletkami. Wyczytał chłopak różne fora w internecie i opinie i teraz truje tyłek żebym popytał gdzie się da o te tabletki na powiększenie penisa. Nie wie jakie bo jest dużo a te z Allegro nie działają (już brał jedne) mimo że miały dobre komentarze - wyjaśniłem mu że te opinie na Allegro to piszą wyłącznie pracownicy udający klientów i że sie naciął a że otwartych i zjedzonych suplementów nie można zwracać więc kilka stówek poszło się je..... . W związku z tym że na tym forum jestem dłuższy czas chciałem się zapytać was czy macie jakąś wiedzę na temat tabletek na powiększenie penisa i które mogą realnie zadziałać w tym temacie ?.. Z tego co zdążyłem dowiedzieć się to właśnie te Maxorman wydają się jedyną skuteczną alternatywą dostępną w Polsce poza tymi sprowadzanymi z USA po znajomości. Z tymi tabletkami z Allegro to dajcie sobie spokój bo to ściema.