Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.
Stres
622 wpisy
#1 · 3 sierpnia 2026, 15:03
Cytat z jagnatka data 3 sierpnia 2026, 15:03Wy też tak macie, że o którejś godzinie schodzi z was ten cały stres i napięcie? Niepokój i lęki się wyciszają. Na przykład dzisiaj było tak ok 19:00. Na dodatek dzieci powychodziły na place zabaw, ludzie spacerują z psami, ludzie jeżdżą rowerami. Niestety w weekend jakoś ta zasada nie obowiązuje.
Wy też tak macie, że o którejś godzinie schodzi z was ten cały stres i napięcie? Niepokój i lęki się wyciszają. Na przykład dzisiaj było tak ok 19:00. Na dodatek dzieci powychodziły na place zabaw, ludzie spacerują z psami, ludzie jeżdżą rowerami. Niestety w weekend jakoś ta zasada nie obowiązuje.
Kliknij dla kciuka w dół.0Kliknij dla kciuka w górę.0
327 wpisów
#2 · 4 sierpnia 2026, 09:22
Cytat z Natalia Brz data 4 sierpnia 2026, 09:22U mnie sprawa wygląda nieco inaczej.Już rano jak się obudzę jestem cały w stresie, dlatego od razu jakaś rozgrzewka, szybkie wyjście do pracy, w pracy pełne obroty, po pracy działka, podwórko, spacer z synkiem, kolacja i do spania, nie ma czasu na rozmyślanie
U mnie sprawa wygląda nieco inaczej.
Już rano jak się obudzę jestem cały w stresie, dlatego od razu jakaś rozgrzewka, szybkie wyjście do pracy, w pracy pełne obroty, po pracy działka, podwórko, spacer z synkiem, kolacja i do spania, nie ma czasu na rozmyślanie
Kliknij dla kciuka w dół.0Kliknij dla kciuka w górę.0