lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Stud Pills na przedłużenie stosunku i przedwczesny wytrysk

Rozmawiałem z moim trenerem personalnym - bez dwóch zdań zaufany człowiek o moim problemie z przedwczesnym wytryskiem i wynikającymi z tego konsekwencjami w nieudanych związkach z kobietami. Z reguły było tak że po pierwszym lub drugim seksie stawałem się jak by to nazwać - tylko przyjacielem, ona tego nie czuje, jesteś fajny ale nic z tego nie będzie itd.... Czy kobiety lecą na dobrej jakości seks ?. oczywiście ja już teraz jestem o tym w 100 % przekonany mimo że każda nowa kobieta mówi - liczy się charakter, dobre serce itp ... itd .... . a później oczywiście wychodzi ta "szczerość". Dobrze wracając do meritum. Po zwierzeniu się z mojego problemu Pan K. mój trener personalny powiedział mi że jest bardzo dobry sposób aby pomóc sobie w przedwczesnym wytrysku. Dokładnie wspomniał o tabletkach o nazwie Stud Pills. W związku z tym mam do was pytanie. Czy ktoś stosował te pigułki Stud Pills i o ile one przedłużyły stosunek ?. Jeśli macie jakieś własne wiarygodne dane i spostrzeżenia napiszcie. Zamierzam zastanowić się nad stosowaniem tego środka przy kolejnej znajomości z kobietą bo szczerze .... mam już trochę dosyć tego że nie mogę przez taką błahą sprawę znaleźć sobie konkretnej kobiety na dłużej. Z tego co poczytałem na wielu forach wielu facetów ma problemy z przedwczesnym wytryskiem ale poza pisaniem komentarzy nie zwierzają się z tego nikomu. Właściwie to facet z tym problemem pozostawiony jest sam sobie.  

Dobre są