Szukam pani do sprzątania w GDAŃSKU
Cytat z Natalia Brz data 21 maja 2026, 10:27Hej Gdańsk, niedługo po raz pierwszy w życiu będę musiała zatrudnić kogoś do sprzątania i zupełnie nie wiem, jak ugryźć ten temat. Chętnie dowiem się, jaki zakres prac mają u Was takie osoby i czy powierzacie im np. zmywarkę albo ogarnianie pokoju dziecięcego z porozrzucanymi zabawkami. Podpowiedzcie też proszę, jak wygląda wycena przy własnej chemii, jak liczy się mycie dużych witryn okiennych i czy macie do polecenia jakąś rzetelną firmę sprzątającą w okolicy?
Hej Gdańsk, niedługo po raz pierwszy w życiu będę musiała zatrudnić kogoś do sprzątania i zupełnie nie wiem, jak ugryźć ten temat. Chętnie dowiem się, jaki zakres prac mają u Was takie osoby i czy powierzacie im np. zmywarkę albo ogarnianie pokoju dziecięcego z porozrzucanymi zabawkami. Podpowiedzcie też proszę, jak wygląda wycena przy własnej chemii, jak liczy się mycie dużych witryn okiennych i czy macie do polecenia jakąś rzetelną firmę sprzątającą w okolicy?
Cytat z Klaudynka data 21 maja 2026, 12:52Jeżeli ma pani osobę, która już to robi ona wszystko powie co nalezy do jej obowiązków i jaka cena. Zawsze za okna jest placone osobno
Mogę dać namiar na firmę, w której warto jest się zapytać o wycenę:
https://luxusclean.pl/
Jeżeli ma pani osobę, która już to robi ona wszystko powie co nalezy do jej obowiązków i jaka cena. Zawsze za okna jest placone osobno
Mogę dać namiar na firmę, w której warto jest się zapytać o wycenę: