Tabletki na testosteron i libido Prosent 600
Cytat z mabyctakjakchce data 30 stycznia 2025, 12:30Cześć kochani. Chciałem podzielić się pewnym przemyśleniem. Właśnie jestem od około miesiąca użytkownikiem Prosent 600 który został mi polecony przez kolegę z osiedla - niezłego ogiera i które stosuję na polepszenie męskiego libido. Podczas stosowania tego Prosent 600 zauważyłem wzmożone, zwiększone i nieobliczalne czasami zachowanie kobiet względem mojej osoby. Z kolegą który mi to polecił chwilowo nie mam kontaktu bo wyjechał do rodziny w US ale poszukałem informacji o tym środku w internecie i trafiłem na coś takiego www.prosent600.com . Można tam przeczytać że niektórzy mężczyźni nie tylko stosują ten Prosent 600 na zwiększenie swojego libido i mocy łóżkowych z kobietami ale również dzięki tym tabletkom zwiększają swój testosteron a co za tym idzie męskie feromony i atrakcyjność w oczach kobiet. Czy ktoś z was stosował to i co o tym sądzicie jaka jest wasza opinia na temat tego preparatu przy dłuższym stosowaniu. U mnie to dziwne zachowanie kobiet wystąpiło po około 3 tygodniach brania a opakowanie jest na 3 miesiące i można jeszcze stosować dwa kolejne i miesiąc przerwy. Na czym polega to zachowanie ?. No cóż mówiąc wprost same mi się pchają do łóżka, zaczepiają, po prostu chcą uprawiać seks jak byłbym jakimś samcem Alfa czy czymś takim. Napiszcie w komentarzu czy ktoś miał do czynienia z tym Prosent 600 i czy podobne zjawisko zostało zauważone podczas stosowania.
Cześć kochani. Chciałem podzielić się pewnym przemyśleniem. Właśnie jestem od około miesiąca użytkownikiem Prosent 600 który został mi polecony przez kolegę z osiedla - niezłego ogiera i które stosuję na polepszenie męskiego libido. Podczas stosowania tego Prosent 600 zauważyłem wzmożone, zwiększone i nieobliczalne czasami zachowanie kobiet względem mojej osoby. Z kolegą który mi to polecił chwilowo nie mam kontaktu bo wyjechał do rodziny w US ale poszukałem informacji o tym środku w internecie i trafiłem na coś takiego http://www.prosent600.com . Można tam przeczytać że niektórzy mężczyźni nie tylko stosują ten Prosent 600 na zwiększenie swojego libido i mocy łóżkowych z kobietami ale również dzięki tym tabletkom zwiększają swój testosteron a co za tym idzie męskie feromony i atrakcyjność w oczach kobiet. Czy ktoś z was stosował to i co o tym sądzicie jaka jest wasza opinia na temat tego preparatu przy dłuższym stosowaniu. U mnie to dziwne zachowanie kobiet wystąpiło po około 3 tygodniach brania a opakowanie jest na 3 miesiące i można jeszcze stosować dwa kolejne i miesiąc przerwy. Na czym polega to zachowanie ?. No cóż mówiąc wprost same mi się pchają do łóżka, zaczepiają, po prostu chcą uprawiać seks jak byłbym jakimś samcem Alfa czy czymś takim. Napiszcie w komentarzu czy ktoś miał do czynienia z tym Prosent 600 i czy podobne zjawisko zostało zauważone podczas stosowania.