Taxi
Cytat z Anastazja data 10 sierpnia 2026, 13:43Ostatnio coraz częściej zdarza mi się korzystać z taksówek, szczególnie kiedy muszę gdzieś szybko dojechać albo wracam późno i nie chcę czekać na autobus. Zastanawiam się właśnie, jakie firmy działają dobrze w okolicy. Przeglądałam oferty pod hasłem taxi konstancin i trochę trudno zdecydować się na konkretną opcję. Na co najbardziej zwracacie uwagę przy wyborze taksówki – cena, punktualność czy może możliwość wcześniejszej rezerwacji?
Ostatnio coraz częściej zdarza mi się korzystać z taksówek, szczególnie kiedy muszę gdzieś szybko dojechać albo wracam późno i nie chcę czekać na autobus. Zastanawiam się właśnie, jakie firmy działają dobrze w okolicy. Przeglądałam oferty pod hasłem taxi konstancin i trochę trudno zdecydować się na konkretną opcję. Na co najbardziej zwracacie uwagę przy wyborze taksówki – cena, punktualność czy może możliwość wcześniejszej rezerwacji?
Cytat z kamcia data 1 września 2026, 12:27Czasem mi się zdarza jeździć taksówką ale słyszałam że jest też taxi bagażowe które można wykorzystać do przewozu różnych rzeczy, między innymi agd i mebli i jest to też dobry patent na tanią przeprowadzkę
Czasem mi się zdarza jeździć taksówką ale słyszałam że jest też taxi bagażowe które można wykorzystać do przewozu różnych rzeczy, między innymi agd i mebli i jest to też dobry patent na tanią przeprowadzkę