Ścieżka forum - jesteś tutaj:FORUMTematy rozmów: GarderobaUbrania codzienne
lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Ubrania codzienne

PreviousPage 3 of 4Next

Ja raczej mam taki luźny styl. Lubię dresy, lubię zwykłe tshirty albo jakieś topy na ramiączkach. Ale ma być tak lekko, klasycznie. Dlatego też lubię markę Hibou https://hibou.pl/pl/menu/ona-182.html bo oni właśnie robią ubranią idealnie wpasowujące się w moje gusta.

Kupuję naturalne tkaniny z kilku względów- w sztucznych bardziej się pocę; nie chcę przyczyniać się do powstawania rzeczy, które ciężko zrecyklingować lub jest to niemożliwe; pranie sztucznych tkanin uwalnia mikroplastik do oceanów; lubię mieć świadomość, że moje ubrania są lepszej jakości niż obrzydliwy poliester.

Ubrania dla siebie oraz dla dzieci polecam od Mybasic:

https://mybasic.pl/info/sukienki-bordowe

Ciuchy bardzo dobrej jakosci i ze  świetnych tkanin.

Meghan has reacted to this post.
Meghan

Ja ostatnio kupuję sobie online w sklepie Pradlo

kupiłam mężowi podkoszulki bawełniane

w przystępnej cenie i mają dobrą jakość polecam

Kupiłam mężowi fajne

podkoszulki bawełniane z krótkim rękawem

noszą się świetnie i są bardzo wygodne

Kupiłam mężowi fajne

podkoszulki bawełniane z krótkim rękawem

noszą się świetnie i są bardzo wygodne

Cytat z Lena Sokołowska data 20 maja 2020, 14:49
Cytat z Anna R data 13 kwietnia 2020, 13:14

Chodziło mi o coś jeszcze bardziej luźnego - po domu, na zakupy. Ubrania Moniki Kamińskiej wydają mi się zbyt drogie na takie okazje. Ale dziękuję za podpowiedź dotyczącą T-shirtów:)

Ja ubieram się przede wszystkim w H&M i Bershce, chociaz wbrew pozorom nie pogardzę czasem i ubraniami z New Yorkera.

Kupuję sobie fajne bluzki damskie od polskich producentów

maja świetny materiał oraz dobre odszycie.

Cytat z ania.ka data 21 kwietnia 2020, 18:20
Lubię zimową porą kompletować ubrania na wiosnę i lato. Również też bieliznę wyrzucam, kupuję nową.
Ostatnio kupiłam sobie Peniuary damskie duże rozmiary 
w czerwonym i czarnym kolorze są świetne. a w ciepłe noce będą idealne.

cześć Aniu:)

ja właśnie jestem w trakcie komptelowania swojej wiosenno-letniej garderoby, więc mogę Ci polecić parę marek z których jestem zadowolona 🙂 moja garderoba codzienna stanowi ok 70% wszystkich ubrań, więc w nią inwestuję najwięcej. Muszę przyznać, że nie chodzę w T-shirtach ani jeansach, a tym bardziej w dresach po domu. Stawiam na komfort, naturalne tkaniny i kobiecy styl. I myślę, że poniższe marki są godne uwagi  🙂

lniana koszula - Jaeger (to jest chyba brytyjska marka)

lniane spodenki -Iris&Ink

lniana sukienka i spódnica - Cozy Blue Linien ( są w trakcie szycia, więc na ocenę tej marki będę musiała poczekać, ale obie szyte na miarę) *

kaszmirowy krótki kardigan i tank top - Pure Collection (świetny wybór sweterków i golfów kaszmirowych)

spodnie z wysokim stanem lniano-wiskozowe - Monsoon

tweedowa i jedwabna spódnica - LK Bennett

sandały z kokardką - Wittchen

Sandały skórzane  - Ancient Greek Sandals

jedwabny top - A Oui Viens (Polska marka)

jedwabny top - Mistis (Polska marka)

bawełniana sukienka - Ralph Lauren

lniana sukienka- Bedra Vintage (Polska marka)

2 spódnice rownież polskich marek - Skirt Story i Chic-Bow

* niestety sukienka i spódnica okazały się być zupełnie czymś innym niż sobie to wyobrażałam, i niestety trochę rozczarowałam sie tą marką, pomimo dobrych opinii w internecie.

Cytat z Anna R data 13 kwietnia 2020, 13:14

Chodziło mi o coś jeszcze bardziej luźnego - po domu, na zakupy. Ubrania Moniki Kamińskiej wydają mi się zbyt drogie na takie okazje. Ale dziękuję za podpowiedź dotyczącą T-shirtów:)

Mam parę kilogramów więcej a wybieram się na imprezę więc

kupiłam sobie majtki modelujące wysoka talia

pod obcisłą sukienkę sprawdzaja się bo modelują figurę.

W dzisiejszych czasach musimy się dobrze zastanowić podczas robienia zakupów. Trudno jest oprzeć się promocjom jakie znajdziemy w sklepach. Dlatego tak ważne jest aby stawiać na jakość oraz praktyczność wybieranych ubrań. Stworzenie swojego stylu, opartego o luźne i komfortowe ubrania to podstawa. W sezonie wiosennym podstawą są koszulki - https://fruties.pl/odziez-meska/koszulki ponieważ pasują do wielu stylizacji. Dodatkowym ich atutem jest atrakcyjna cena, patrząc na to jak wysokiej są jakości.

Jeśli szukasz idealnego uzupełnienia swojej garderoby, warto zwrócić uwagę na czarny bezrękawnik męski . Jest to nie tylko praktyczny, ale także bardzo stylowy element, który będzie doskonałym dodatkiem do Twojego stroju. W kontekście obecnych trendów męskiej mody, bezrękawnik jest jednym z najchętniej wybieranych elementów. Możesz nosić go zarówno na co dzień, jak i na ważne wyjścia, co sprawia, że jest to must-have w męskiej garderobie.

Do codziennych stylizacji torebka https://molton.pl/pl/menu/torebki-196.html jest praktycznym dodatkiem, który nadaje całości charakteru. Jest nie tylko funkcjonalna, pozwalając na przechowywanie najpotrzebniejszych rzeczy, ale także stanowi ważny element, który może ożywić i podkreślić nasz styl. W zależności od wybranego modelu, torebka może dodać elegancji, luzu lub nowoczesności, wpływając na całość looku.
PreviousPage 3 of 4Next