Ubrania dla klepsydry
Cytat z mirabelka data 26 września 2021, 12:10Dzień dobry wszystkim,
chciałabym zapytać was, szczególnie posiadaczki figury klepsydry, gdzie kupujecie ubrania podkreślające waszą figurę. Do tej pory nosiłam głównie luźniejsze rzeczy, jednak powoli z tego "wyrastam" i chciałabym swoją figurę podkreślić. W większości sklepów są jednak workowate dzianiny, a ubrania z tkaniny mają proste, pudełkowe fasony w których oczywiście ani nie wyglądam ani nie czuję się dobrze.
Dzień dobry wszystkim,
chciałabym zapytać was, szczególnie posiadaczki figury klepsydry, gdzie kupujecie ubrania podkreślające waszą figurę. Do tej pory nosiłam głównie luźniejsze rzeczy, jednak powoli z tego "wyrastam" i chciałabym swoją figurę podkreślić. W większości sklepów są jednak workowate dzianiny, a ubrania z tkaniny mają proste, pudełkowe fasony w których oczywiście ani nie wyglądam ani nie czuję się dobrze.
Cytat z **emk** data 26 września 2021, 20:31Mam figurę klepsydrę w rozmiarze ok 40-42(zależy od marki). Dla mnie szukanie ubrań to droga przez mękę.
Ogólnie staram się wybierać spodnie z wyższym stanem- powyżej pępka, ponieważ stan na wysokości pępka podkresla mi boczki(nienawidzę tego). Podobnie jest z jeansami.Koszulki to obcisłe topy- nie lubię tshirtow, bo są zbyt kwadratowe.
Spódnice- ostatnio skłaniam się do fasonów z rozkloszowanym dołem- są dla mnie wygodniejsze niż spódnice ołówkowe.
Żakiety- szyję na zamówienie. Wiem, że to kosztuje bombę kasy ale nie znoszę gdy gotowe żakiety rozchodzą mi się na biuście- a mam dość duży biust. Wiec wybieram dwurzędowe, które maja większy zapas materiału na wysokościu biustu.
Ogólnie kupuję mało ubrań ostatnimi czasy. Jeśli cos juz kupuję to w Monice Kamińskiej- z tym że obecnie raczej szyję na zamowienie, wiec wychodzi jeszcze mniej ubrań. Ostatnie kolekcje MK mi się nie podobają, coraz więcej worków.
Mam figurę klepsydrę w rozmiarze ok 40-42(zależy od marki). Dla mnie szukanie ubrań to droga przez mękę.
Ogólnie staram się wybierać spodnie z wyższym stanem- powyżej pępka, ponieważ stan na wysokości pępka podkresla mi boczki(nienawidzę tego). Podobnie jest z jeansami.
Koszulki to obcisłe topy- nie lubię tshirtow, bo są zbyt kwadratowe.
Spódnice- ostatnio skłaniam się do fasonów z rozkloszowanym dołem- są dla mnie wygodniejsze niż spódnice ołówkowe.
Żakiety- szyję na zamówienie. Wiem, że to kosztuje bombę kasy ale nie znoszę gdy gotowe żakiety rozchodzą mi się na biuście- a mam dość duży biust. Wiec wybieram dwurzędowe, które maja większy zapas materiału na wysokościu biustu.
Ogólnie kupuję mało ubrań ostatnimi czasy. Jeśli cos juz kupuję to w Monice Kamińskiej- z tym że obecnie raczej szyję na zamowienie, wiec wychodzi jeszcze mniej ubrań. Ostatnie kolekcje MK mi się nie podobają, coraz więcej worków.
Cytat z MariaMieta data 13 grudnia 2021, 15:27Jestem klepsydrą w rozmiarze 48 nie ma nic gorszego niż kupno nowych ubrań! Niedługo mam niesamowitą okazję na założenie pięknej sukni dla mojego Tomka. Szykuje nam się 10 rocznica ślubu i chciałabym go zaskoczyć. Przeglądając internet wpadłam na stronkę hurtowni https://ajso.eu/hurtownia-sukienek-8s i wypatrzyłam idealną sukienkę. Jednak kieruje do was jedno wielkie pytanie, jak z jakością i rzecyzwistą numeracją? Nie lubię się bawić w odsyłanie paczek więc bardzo zależy mi na opinii i odpowiedzi.
Jestem klepsydrą w rozmiarze 48 nie ma nic gorszego niż kupno nowych ubrań! Niedługo mam niesamowitą okazję na założenie pięknej sukni dla mojego Tomka. Szykuje nam się 10 rocznica ślubu i chciałabym go zaskoczyć. Przeglądając internet wpadłam na stronkę hurtowni https://ajso.eu/hurtownia-sukienek-8s i wypatrzyłam idealną sukienkę. Jednak kieruje do was jedno wielkie pytanie, jak z jakością i rzecyzwistą numeracją? Nie lubię się bawić w odsyłanie paczek więc bardzo zależy mi na opinii i odpowiedzi.
Cytat z mirabelka data 19 grudnia 2021, 11:35@mariamieta niestety nie miałam styczności z tym sklepem, ale na facebookowej grupie "Polskie marki modowe" zapewne znajdzie się osoba, która może się wypowiedzieć (jeśli to polska firma, nie doczytałam).
Cytat z **emk** data 26 września 2021, 20:31Mam figurę klepsydrę w rozmiarze ok 40-42(zależy od marki). Dla mnie szukanie ubrań to droga przez mękę.
Ogólnie staram się wybierać spodnie z wyższym stanem- powyżej pępka, ponieważ stan na wysokości pępka podkresla mi boczki(nienawidzę tego). Podobnie jest z jeansami.Koszulki to obcisłe topy- nie lubię tshirtow, bo są zbyt kwadratowe.
Ogólnie kupuję mało ubrań ostatnimi czasy. Jeśli cos juz kupuję to w Monice Kamińskiej- z tym że obecnie raczej szyję na zamowienie, wiec wychodzi jeszcze mniej ubrań. Ostatnie kolekcje MK mi się nie podobają, coraz więcej worków.A gdzie kupujesz jeansy? Chodzę do bardzo różnych sklepów i niestety, bardzo ciężko znaleźć mi spodnie z wysokim stanem, które będą na mnie pasowały. Jeśli w biodrach leżą super to niestety w talii są dużo za luźne i odstają na plecach, co wygląda okropnie.
@mariamieta niestety nie miałam styczności z tym sklepem, ale na facebookowej grupie "Polskie marki modowe" zapewne znajdzie się osoba, która może się wypowiedzieć (jeśli to polska firma, nie doczytałam).
A gdzie kupujesz jeansy? Chodzę do bardzo różnych sklepów i niestety, bardzo ciężko znaleźć mi spodnie z wysokim stanem, które będą na mnie pasowały. Jeśli w biodrach leżą super to niestety w talii są dużo za luźne i odstają na plecach, co wygląda okropnie.
Cytat z Magdalena data 22 października 2024, 11:37Jeansy https://molton.pl/pl/menu/jeansy-349.html pasują do wielu sylwetek i świetnie podkreślają kobiece kształty, co czyni je jednym z najbardziej uniwersalnych elementów garderoby. Dzięki różnorodności krojów, od rurek po modele z wysokim stanem czy szerokimi nogawkami, każda kobieta może znaleźć fason idealnie dopasowany do swojej figury. Odpowiednio dobrane jeansy potrafią wysmuklić nogi, podkreślić talię i dodać pewności siebie w każdej stylizacji.
Jeansy https://molton.pl/pl/menu/jeansy-349.html pasują do wielu sylwetek i świetnie podkreślają kobiece kształty, co czyni je jednym z najbardziej uniwersalnych elementów garderoby. Dzięki różnorodności krojów, od rurek po modele z wysokim stanem czy szerokimi nogawkami, każda kobieta może znaleźć fason idealnie dopasowany do swojej figury. Odpowiednio dobrane jeansy potrafią wysmuklić nogi, podkreślić talię i dodać pewności siebie w każdej stylizacji.
Cytat z IrenkaIrenka data 26 października 2024, 22:45Zajrzyjcie tutaj j https://kraften.pl/
Zajrzyjcie tutaj j https://kraften.pl/
Cytat z Magdalena data 10 stycznia 2025, 21:54W stylizacji ważną rolę odgrywają również skarpetki, które mogą być kluczowym elementem, nadającym charakter całemu outfitowi. Choć często traktowane jako drobny detal, skarpetki potrafią znacząco wpłynąć na wygląd i odbiór całej stylizacji. Odpowiednio dobrane mogą dodać elegancji, świeżości, a nawet odrobinę szaleństwa do klasycznych zestawów. Tutaj https://podhale24.pl/szkola/artykul/103226/Czym_roznia_sie_skarpetki_klasyczne_premium_od_standardowych_modeli_art_sponsorowany.html można się zainspirować.
W stylizacji ważną rolę odgrywają również skarpetki, które mogą być kluczowym elementem, nadającym charakter całemu outfitowi. Choć często traktowane jako drobny detal, skarpetki potrafią znacząco wpłynąć na wygląd i odbiór całej stylizacji. Odpowiednio dobrane mogą dodać elegancji, świeżości, a nawet odrobinę szaleństwa do klasycznych zestawów. Tutaj https://podhale24.pl/szkola/artykul/103226/Czym_roznia_sie_skarpetki_klasyczne_premium_od_standardowych_modeli_art_sponsorowany.html można się zainspirować.