Ścieżka forum - jesteś tutaj:FORUMTematy rozmów: ZdrowieWybielanie zębów
lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Wybielanie zębów

PreviousPage 2 of 2

Ja chyba nie zdecydowałabym się na wybielanie zębów samodzielnie w domu. Wolałabym zdecydowanie wybrać się do odpowiedniego gabinetu stomatologicznego. Warto też rozważyć właściwe leczenie zębów. Podrzucam też stronę jeśli ktoś by szukał ortodonty na NFZ dla dzieci https://mcs-przychodnia.pl/clinics/poradnia-ortodoncji/

Wiele osób zastanawia się, czy wybielanie zębów lepiej wykonać samodzielnie w domu, czy jednak skorzystać z usług gabinetu dentystycznego. Porównanie efektów wybielania zębów różnymi metodami znajdziesz tutaj: http://przystanekuroda.pl/wybielanie-zebow-w-domu-czy-w-gabinecie-dentystycznym/, co przybliży Cię do spełnienia marzeń o hollywoodzkim uśmiechu!

Polecam wybielanie zebów lampą Philips Zoom a potem samodzielnie w domu metodą nakładkową. Wybielałam w scandinavian clinic - świetna klinika dentystyczna , pracuje tam wielu wybitnych specjalistów z różnych dziedzin dentystycznych. Osobiście chodze do dr Balczyńskiego - świetny lekarz, bardzo delikatny a co najważniejsze, każda wizyta u niego to zero bólu.

Też  w  sumie  chciałabym   od  was  się  dowiedzieć-   który  według was  jest  najlepszy dentysta kielce ?   Na kogo mnie  skierujecie?  Ponieważ   też  planuję  wybielić sobie ząbki, ale i nie  tylko.... Na  początku przyda mi się kompleksowe leczenie.

Wybielałam zeby za pomocą lampy Philips Zoom . Przed rozpoczęciem wybielania zęby powinny zostać poddane profesjonalnej higienizacji, a wszystkie ubytki muszą być wyleczone. Zabieg wybielania  zębów lampą składa się z dwóch etapów. Pierwszy z nich wykonywany jest w gabinecie Scandinavian Clinic. Na powierzchnię zębów nakładany jest specjalistyczny żel wybielający, który następnie naświetla się specjalnym światłem emitowanym przez lampę Philips Zoom. Drugi etap procesu wybielania odbywa się w domu Pacjenta za pomocą metody nakładkowej. Pacjent zostaje wyposażony w specjalistyczny żel wybielający, który aplikuje do żelowych nakładek samodzielnie, w domu. Efekt jest niesamowity, szczerze polecam.

Polecam metode nakładkowa, poniewaz efekt wybielania utrzymuje się przez kilka lat. Ja wybielałam rok temu i do dzisiaj mam super zęby. Wybielałam w scandinavian clinic w Krakowie - polecam.

Ja wybielałam w klinice dentystycznej scandinavian clinic, za pomocą lampy Philips Zoom, następnie dostałam żel do samodzilnego nałożenia już w domu, który się aplikuje do takich żelowych nakłądek, jest to tzw metoda nakładkowa. Jestem bardzo zdowolona, wybieliłam zeby o kilka tonów, dokłądnie 4 miesiące temu i do dzisiaj efekt jest rewelacyjny. Bardzo polecam!

Ja wybielałam zęby za pomoca Lampy Philips Zoom w scandinavian clinic. Polecam tę metode . Jestem bardzo zadowlona. Wszystkie przebarwienia na zębach zniknęły. Wybieliłam zęby o kilka tonów, pół roku temu i do dzisiaj jest super efekt. Polecam.

Również polecam wybielanie zebów w gabinecie stomatologicznym Domowe sposoby nie dzialają tak dobrze jak obiecują producenci tych wszystkich cudownych środków wybielających. O czym sama się przekonałam, bo przetestowałem ich naprawdę wiele 😉

Jesli szukalibyście gabinetu w Warszawie, w którym mozna zapisać sie na takie wybielanie ząbków, polecam Odent https://odent.pl/ Macie tutaj nr tel.

PreviousPage 2 of 2