Dobre perfumy
Cytat z Kamila Gwiazdowska data 4 września 2020, 08:10Codziennie przed pójściem do pracy bo tam mi się przydają najbardziej. Męża już mam tak więc nie muszę podrywać innych smile Kiedy jednak mam na sobie Love Desire relacje z klientami w pracy są o wiele korzystniejsze. Każdy jest względem Ciebie lepiej nastawiony. Zarówno współpracownicy jak i klienci. Możesz sobie zresztą poczytać w różnych poradnikach o biznesie, że feromony są całkiem polecane w tym zakresie.
Codziennie przed pójściem do pracy bo tam mi się przydają najbardziej. Męża już mam tak więc nie muszę podrywać innych smile Kiedy jednak mam na sobie Love Desire relacje z klientami w pracy są o wiele korzystniejsze. Każdy jest względem Ciebie lepiej nastawiony. Zarówno współpracownicy jak i klienci. Możesz sobie zresztą poczytać w różnych poradnikach o biznesie, że feromony są całkiem polecane w tym zakresie.
Cytat z Kinga Gaj data 18 września 2020, 07:16
Moze i ja sobie zamówię 😉 W sumie tak się nad tym nie zastanawiałam ale i tak zamierzałam sobie kupić jakieś feromony w ostatnim czasie
Moze i ja sobie zamówię 😉 W sumie tak się nad tym nie zastanawiałam ale i tak zamierzałam sobie kupić jakieś feromony w ostatnim czasie
Cytat z Bloodorange data 18 września 2020, 09:18Pamiętam, że moja ulubiona autorka poradników, Victoria Moran, pisała, że feromony pomogły jej w czasie menopauzy - zauważyła, że kiedy zaczęła ich używać, ludzie pozytywniej na nią reagowali, czuła się bardziej "widzialna".
Pamiętam, że moja ulubiona autorka poradników, Victoria Moran, pisała, że feromony pomogły jej w czasie menopauzy - zauważyła, że kiedy zaczęła ich używać, ludzie pozytywniej na nią reagowali, czuła się bardziej "widzialna".
Cytat z Kamila Gwiazdowska data 21 września 2020, 11:14Tak tak. Własnie o tym zapachu pisałam. Znajdź tylko większą buteleczkę.Jest tam na stronie. Kupowanie 15 ml zupełnie się nie opłąca bo 50 ml masz w cenie niewiele wyższej. Powiem Ci,że sama traktuję to nie jako konkretnie feromony ale zapach, który mi się autentycznie podoba bo mega długo się to trzyma. Czasami o wiele dłużej niż te droższe pefrumy bardziej znanych marek.
Wiele koleżanek mnie się pytało co to za zapach ale ja się nie przyznawałam. NIe będę przecież mówiła,że psikam sie feromonami .Za to na forum mogę o tym napisać.
Tak tak. Własnie o tym zapachu pisałam. Znajdź tylko większą buteleczkę.Jest tam na stronie. Kupowanie 15 ml zupełnie się nie opłąca bo 50 ml masz w cenie niewiele wyższej. Powiem Ci,że sama traktuję to nie jako konkretnie feromony ale zapach, który mi się autentycznie podoba bo mega długo się to trzyma. Czasami o wiele dłużej niż te droższe pefrumy bardziej znanych marek.
Wiele koleżanek mnie się pytało co to za zapach ale ja się nie przyznawałam. NIe będę przecież mówiła,że psikam sie feromonami .Za to na forum mogę o tym napisać.
Cytat z Julka Malarz data 22 września 2020, 08:43Nigdy o tych feromonach nie słyszałam, muszę się z nimi chyba zapoznać smile Zapach wydaje się dosyć ciekawy, cena też nie jest zabójcza - być może znajdę zapach idealny dla mnie. Z ciekawości - przyciągają facetów hihi?
Nigdy o tych feromonach nie słyszałam, muszę się z nimi chyba zapoznać smile Zapach wydaje się dosyć ciekawy, cena też nie jest zabójcza - być może znajdę zapach idealny dla mnie. Z ciekawości - przyciągają facetów hihi?
Cytat z Kamila Gwiazdowska data 22 września 2020, 09:46Oj przyciągają i to jak smile Love & Desire mają ładny zapach, baredzo kobiecy, delikatny oraz kwiatowy tak wiec wielu osobom na pewno się spodoba ale jeśli masz już swoje ulubione perfumy możesz sprawić sobie jakąs skoncentrowaną esencję.
Są to już stężone feromony. Nakładasz kropelkę na szyję albo na nadgarstki oraz możesz przykryć swoim ulubionym zapachem. Może i są drogie ale zawierają w sobie substancje, które naturalnie odpowiadają za przyciąganie."
Oj przyciągają i to jak smile Love & Desire mają ładny zapach, baredzo kobiecy, delikatny oraz kwiatowy tak wiec wielu osobom na pewno się spodoba ale jeśli masz już swoje ulubione perfumy możesz sprawić sobie jakąs skoncentrowaną esencję.
Są to już stężone feromony. Nakładasz kropelkę na szyję albo na nadgarstki oraz możesz przykryć swoim ulubionym zapachem. Może i są drogie ale zawierają w sobie substancje, które naturalnie odpowiadają za przyciąganie."
Cytat z Ksissi data 16 marca 2021, 23:11Mój mąż niedawno stwierdził, że Versace Yellow Diamond mu się podobają z damskich 🙂 Że są takie lekkie, kwiatowe i własnie z kobietą mu się kojarzą. Znowu wiem, że nie lubi mocnych, piżmowych grup zapachowych... Obiecał, że mi te Yellow Diamond podaruje na urodziny, ale nie wiem czy go nie uprzedzić, bo akurat niezła promocja jest na Notino.
Co do tego co się komu podoba - pewnie kwestia bardzo indywidualna. Też nie każde perfumy na każdym będą tak samo pachnieć. Dlatego fajnie czasami najpierw mieć próbkę i zobaczyć, jak się dany zapach zachowuje na skórze.
Mój mąż niedawno stwierdził, że Versace Yellow Diamond mu się podobają z damskich 🙂 Że są takie lekkie, kwiatowe i własnie z kobietą mu się kojarzą. Znowu wiem, że nie lubi mocnych, piżmowych grup zapachowych... Obiecał, że mi te Yellow Diamond podaruje na urodziny, ale nie wiem czy go nie uprzedzić, bo akurat niezła promocja jest na Notino.
Co do tego co się komu podoba - pewnie kwestia bardzo indywidualna. Też nie każde perfumy na każdym będą tak samo pachnieć. Dlatego fajnie czasami najpierw mieć próbkę i zobaczyć, jak się dany zapach zachowuje na skórze.
Cytat z Mysteriouska data 22 marca 2021, 23:04Moja przyjaciółka również uwielbiała Yellow Diamond. Dla mnie są ładnymi perfumami, ale jeśli mam wybierać, to zdecydowanie wolę Versace Bright Crystal 🙂 mają w sobie "to coś", czego troszkę brakuje żółciutkiemu kuzynowi
Moja przyjaciółka również uwielbiała Yellow Diamond. Dla mnie są ładnymi perfumami, ale jeśli mam wybierać, to zdecydowanie wolę Versace Bright Crystal 🙂 mają w sobie "to coś", czego troszkę brakuje żółciutkiemu kuzynowi
Cytat z Osóbka data 14 maja 2021, 11:04Przyznaję, ze od lat ciągnie mnie w rejony Bliskiego Wschodu, zachwycam się arabskim klimatem, arabskim orientem i nieustannie poszukuję zapachowych perełek. Ostatnio udało mi się kupić takie bestsellery jak https://yasmeen.pl/orientalne-inspiracje/miumag-pl/
Są niesamowite, to zapachy, które pasują do mojej natury.
Przyznaję, ze od lat ciągnie mnie w rejony Bliskiego Wschodu, zachwycam się arabskim klimatem, arabskim orientem i nieustannie poszukuję zapachowych perełek. Ostatnio udało mi się kupić takie bestsellery jak https://yasmeen.pl/orientalne-inspiracje/miumag-pl/
Są niesamowite, to zapachy, które pasują do mojej natury.
Cytat z Zofia Boska data 15 czerwca 2021, 14:00Ja się ostatnio zakochałam w chloe nomade, inny niż wszystkie zapachy, taki uwodzicielski
Ja się ostatnio zakochałam w chloe nomade, inny niż wszystkie zapachy, taki uwodzicielski