Gdzie w tym roku wybieracie się na wakacje
Cytat z StefanGrzyb222 data 8 maja 2023, 12:21Chyba zostanę w domu... nie mam czasu na wakacje
Chyba zostanę w domu... nie mam czasu na wakacje
Cytat z IrenkaIrenka data 1 września 2023, 10:40Ja już byłam na wakacjach. Byłam w górach, nad morzem oraz w Pradze, którą bardzo polecam. Mam jednak jeszcze trochę urlopu wolnego i tak sobie myślę, czy nie wybrać się na jakieś last minute np. do Turcji https://www.traveligo.pl/last-minute/turcja
Ja już byłam na wakacjach. Byłam w górach, nad morzem oraz w Pradze, którą bardzo polecam. Mam jednak jeszcze trochę urlopu wolnego i tak sobie myślę, czy nie wybrać się na jakieś last minute np. do Turcji https://www.traveligo.pl/last-minute/turcja
Cytat z Urbike data 21 września 2023, 09:09W tym roku byliśmy pierwszy raz z moim chłopakiem na Rodos. Wróciliśmy bardzo zadowolenie z wyboru, my akurat mieliśmy hotel w Ixi i mogę z całego serca polecić tę lokalizację ze względu na bliskość zarówno do lotniska jak i miasta Rodos. Poza tym ta strona wyspy ma hotele całoroczne i ze względu na położenie nie jest aż tak gorąco.
W tym roku mamy plany na wiosnę 🙂
Wybieramy się do tego ośrodka :
Chciałąbym po prostu wypocząć.
W tym roku byliśmy pierwszy raz z moim chłopakiem na Rodos. Wróciliśmy bardzo zadowolenie z wyboru, my akurat mieliśmy hotel w Ixi i mogę z całego serca polecić tę lokalizację ze względu na bliskość zarówno do lotniska jak i miasta Rodos. Poza tym ta strona wyspy ma hotele całoroczne i ze względu na położenie nie jest aż tak gorąco.
W tym roku mamy plany na wiosnę 🙂
Wybieramy się do tego ośrodka :
Chciałąbym po prostu wypocząć.
Cytat z jagnatka data 29 stycznia 2024, 12:21U nas okuninka nad jeziorem Białym 🙂
zarezerwowaliśmy sobie domek, zresztą jest to domek w którym już wypoczywaliśmy:
https://szyszka-okuninka.pl/
Fajny standard, balia z hydromasażem:)
U nas okuninka nad jeziorem Białym 🙂
zarezerwowaliśmy sobie domek, zresztą jest to domek w którym już wypoczywaliśmy:
Fajny standard, balia z hydromasażem:)
Cytat z Laura09 data 2 marca 2024, 12:40Ja w tym roku na pewno chciałabym zwiedzić Anglię, ponieważ jest to interesujący według mnie kraj. Sporo jest tam wyjątkowych miejsc, pełnych historii i nie tylko. Praktycznie każdy tam znajdziecie coś atrakcyjnego dla siebie... Dlatego teraz śledzę na stronie www.kiribaticlub.pl/europa/anglia/ poszczególne oferty wyjazdowe.
Ja w tym roku na pewno chciałabym zwiedzić Anglię, ponieważ jest to interesujący według mnie kraj. Sporo jest tam wyjątkowych miejsc, pełnych historii i nie tylko. Praktycznie każdy tam znajdziecie coś atrakcyjnego dla siebie... Dlatego teraz śledzę na stronie http://www.kiribaticlub.pl/europa/anglia/ poszczególne oferty wyjazdowe.
Cytat z Anastazja data 24 czerwca 2024, 13:50Potrzebuję waszej pomocy w wyborze portalu do wyszukiwarka noclegów na nadchodzący urlop. Czy ktoś mógłby polecić sprawdzony serwis, który oferuje bogaty wybór opcji noclegowych i umożliwia łatwe porównanie cen i lokalizacji? Ważne, żeby strona była również intuicyjna i łatwa w obsłudze. Dziękuję z góry za wszelkie sugestie!
Potrzebuję waszej pomocy w wyborze portalu do wyszukiwarka noclegów na nadchodzący urlop. Czy ktoś mógłby polecić sprawdzony serwis, który oferuje bogaty wybór opcji noclegowych i umożliwia łatwe porównanie cen i lokalizacji? Ważne, żeby strona była również intuicyjna i łatwa w obsłudze. Dziękuję z góry za wszelkie sugestie!
Cytat z Mariko data 21 stycznia 2025, 15:05Jeśli myślicie nad wakacyjnym kierunkiem, to gorąco polecam wycieczki Pafos po Cyprze! Ta wyspa posiada w sobie wszystko – urokliwe plaże, ciekawą historię i niesamowitą naturę. Jedną z atrakcji, które warto odwiedzić jest wycieczka do Skały Afrodyty, jaka urzeka swą legendą oraz malowniczymi widokami. Cypr rekomenduję w szczególności za różnorodność – można tu zarówno zrelaksować się na plaży, jak i również aktywnie spędzić czas, odkrywając niesamowite miejsca oraz lokalną kulturę. Połączenie cudownych krajobrazów, gościnności mieszkańców i pysznej kuchni sprawia, iż to idealny cel na niezapomniane wakacje!
Jeśli myślicie nad wakacyjnym kierunkiem, to gorąco polecam wycieczki Pafos po Cyprze! Ta wyspa posiada w sobie wszystko – urokliwe plaże, ciekawą historię i niesamowitą naturę. Jedną z atrakcji, które warto odwiedzić jest wycieczka do Skały Afrodyty, jaka urzeka swą legendą oraz malowniczymi widokami. Cypr rekomenduję w szczególności za różnorodność – można tu zarówno zrelaksować się na plaży, jak i również aktywnie spędzić czas, odkrywając niesamowite miejsca oraz lokalną kulturę. Połączenie cudownych krajobrazów, gościnności mieszkańców i pysznej kuchni sprawia, iż to idealny cel na niezapomniane wakacje!
Cytat z Laura09 data 28 stycznia 2025, 13:56Według mnie też odkrywcza i pełna emocji może być też wycieczka na sycylię . Zobaczcie dlatego też propozycje, jakie ma firma Kiribati Club, bo tam znajdziecie wiele świetnych propozycji na poszczególne wycieczki. Powiem wam, że tam jestem przekonana, że znajdziecie coś idealnego dla siebie.
Według mnie też odkrywcza i pełna emocji może być też wycieczka na sycylię . Zobaczcie dlatego też propozycje, jakie ma firma Kiribati Club, bo tam znajdziecie wiele świetnych propozycji na poszczególne wycieczki. Powiem wam, że tam jestem przekonana, że znajdziecie coś idealnego dla siebie.
Cytat z Kallas data 31 marca 2025, 08:44Z całą pewnością zachwyci Was oferta ośrodka wypoczynkowego https://baltic-spa.pl/noclegi-przy-plazy-w-swinoujsciu Znajduje się on nad morzem w Świnoujściu i jest nowoczesnym obiektem z 45 jedno-, dwu- oraz trzypokojowymi apartamentami. Położony jest przy nowej promenadzie, w odległości zaledwie 100 metrów od wejścia na jedną z piękniejszych, a zarazem najszerszą z polskich plaż. Wspaniale spędzicie tam czas i zaznacie upragnionego relaksu. To miejsce jest godne polecenia.
Z całą pewnością zachwyci Was oferta ośrodka wypoczynkowego https://baltic-spa.pl/noclegi-przy-plazy-w-swinoujsciu Znajduje się on nad morzem w Świnoujściu i jest nowoczesnym obiektem z 45 jedno-, dwu- oraz trzypokojowymi apartamentami. Położony jest przy nowej promenadzie, w odległości zaledwie 100 metrów od wejścia na jedną z piękniejszych, a zarazem najszerszą z polskich plaż. Wspaniale spędzicie tam czas i zaznacie upragnionego relaksu. To miejsce jest godne polecenia.
Cytat z Patrykosz data 10 kwietnia 2025, 11:18Planując podróż do Turcji, trafiłem przez przypadek na stronę https://turcja-wakacje.pl/ i muszę przyznać – sztos! To nie jest następny nudny blog z kopiowanymi tekstami z Wikipedii, tylko realna konkretna baza wiedzy dla każdego, kto wybiera się do tego cudownego kraju. Znajdziecie tam całą masę przydatnych informacji o najpopularniejszych miejscowościach takich jak Antalya czy Kusadasi – jakie atrakcje czekają na odwiedzających, gdzie dobrze zjeść, co zobaczyć i na co uważać. Do tego opisane są też lokalne zwyczaje oraz kultura – świetna sprawa, aby nie popełnić jakiejś gafy i lepiej zrozumieć lokalny klimat. Na plus – wszystko napisane lekkim, przyjemnym językiem, bez nadęcia. Także serio, jeśli szykujecie się na tureckie wakacje, to naprawdę warto tam zajrzeć. Moim zdaniem – bardziej pomocne niż niejeden przewodnik.
Planując podróż do Turcji, trafiłem przez przypadek na stronę https://turcja-wakacje.pl/ i muszę przyznać – sztos! To nie jest następny nudny blog z kopiowanymi tekstami z Wikipedii, tylko realna konkretna baza wiedzy dla każdego, kto wybiera się do tego cudownego kraju. Znajdziecie tam całą masę przydatnych informacji o najpopularniejszych miejscowościach takich jak Antalya czy Kusadasi – jakie atrakcje czekają na odwiedzających, gdzie dobrze zjeść, co zobaczyć i na co uważać. Do tego opisane są też lokalne zwyczaje oraz kultura – świetna sprawa, aby nie popełnić jakiejś gafy i lepiej zrozumieć lokalny klimat. Na plus – wszystko napisane lekkim, przyjemnym językiem, bez nadęcia. Także serio, jeśli szykujecie się na tureckie wakacje, to naprawdę warto tam zajrzeć. Moim zdaniem – bardziej pomocne niż niejeden przewodnik.